poze tony macalpine concerteaza in romania

Tony Macalpine concerteaza in Romania

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 1 Noiembrie 2015

Categorii: Muzica si Concerte

Ilustrul chitarist american Tony Macalpine va concerta in Romania pe 1 noiembrie la Silver Church, intr-o demonstratie exceptionala a talentului sau muzical. Tony Macalpine va fi insotit pe scena de tobosarul Aquiles Priester si de basistul Bjorn Englen.


Chitaristul si-a dobandit virtuozitatea studiind pianul inca de la 5 ani, iar la 12 ani a atins pentru prima data corzile de chitara. De atunci si pana in prezent, Tony si-a trecut in palmares 12 albume de studio ca artist solo, precum si numeroase colaborari de succes cum ar fi cele cu Steve Vai, Vinnie Moore, Planet X, CAB, Mark Boals sau Ring of Fire.
Momentan, Tony Macalpine se afla in turneul de promovare a celui mai recent album lansat chiar in urma cu o luna: Concrete Gardens.
Stilul preferat al chitaristului imbina elemente de muzica clasica cu cele de rock, cel mai potrivit gen muzical cu care ar putea fi asociat fiind neoclassical metal.
Nu este prima data cand Tony Macalpine interactioneaza cu publicul roman. In 2012 ne-a vizitat in formula solo si a facut un show de exceptie, iar apoi a venit alaturi de Mike Portnoy, Derek Sherinian si Billy Sheehan in ceea ce a fost unul dintre cele mai mari concerte de progressive rock din Romania.
Aquiles Priester, tobosarul care il acompaniaza pe Tony, este originar din Brazilia, iar in 2009 a devenit primul baterist din tara sa pentru care s-a creat o serie de tobe signature. Totodata, Aquiles a fost unul dintre cei 7 tobosari invitati de Dream Theater la auditia organizata pentru inlocuirea lui Mike Portnoy.
Bjorn Englen este si profesor de bass in afara scenei. In afara de Tony Macalpine si alti chitaristi de top au apelat la bassul sau , printre care Yngwie Malmsteen si Uli Jon Roth.
Concertul lui Tony Macalpine este organizat de Phoenix Entertainment.
Primele 200 de bilete pot fi achizitionate la pretul promotional de 55 de lei, urmand ca pana la 1 noiembie, pretul sa fie de 70 de lei. In ziua evenimentului, biletele vor putea fi cumparate de la intrarea in locatie la pretul de 80 de lei.

Pret bilet: 80 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1833
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3249 zile, 29 Mai. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .