poze toulouse lautrec si sophisticated lemons in control

Toulouse Lautrec si Sophisticated Lemons in Control

Bucuresti , Bucuresti. Joi 28 Martie 2013 22:00
Str.Constantin Mille 4

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert in Club Control din capitala

Desi, in general, se ascund in spatele unui misterioase portretizari aristocrate (cultivata, boema si decadenta), Toulouse Lautrec s-au ”lasat” vazuti si ascultati in cluburile din intreaga tara si pe scenele unor festivaluri precum Rocker’s Festival, Fete de la Musique , B`Estfest, Peninsula, Padina Fest si la Rowmania Festival.
”Heroes”, albumul lor de debut intra cu mare avant in zona muzicii alternative romanesti in 2009, single-urile ”Te spun”, ”Yesman” si ”Domino” mentinandu-se luni la rand, prin votul publicului, in topurile Radio Guerrilla.

De-a lungul anilor, aristrocratii ” alternativi” au invadat youtube-ul cu clipurile pieselor ”Yesman”, ”Domino”, ”Dizzy Rubber Wheel” si “Someone Took Life As It Came” ( lansat in decembrie si realizat de catre Creativelaboratories cu participarea lui Alexandru Potocean ).
Sophisticated Lemons s-a format in 2008 si a debutat live in deschiderea unui concert OCS in clubul Control din Bucuresti. Au castigat Byron Rock Your Highschool in 2009 si s-au remarcat ca fiind prima trupa care a intrat direct pe locul 1 in topul Radio Guerrilla – Radio Top Show, cu piesa On My Own.
Sophisticated Lemons inseamna: Radu Osaciuc (voce, chitara ritm), Andrei Dragusanu (chitara solo, backing vocals), Alex Marinescu (bass) si Andrei “Spike” Popa (tobe).
EP-ul lor de debut poate fi ascultat si descarcat gratuit de pe website-ul trupei, insa baietii lucreaza la un nou material discografic - primul lor album, care va include si single-ul Strange And Surprising.

Mai multe detalii: http://www.orasulm.eu

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 2640 zile, 14 Mar. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .