poze travka 15

TRAVKA - 15

Bucuresti , Bucuresti. Luni 22 Mai 2017 19:00
Sala Studio, TNB, Bd. Nicolae Balcescu nr. 2

Categorii: Muzica si Concerte

Luni, 22 mai, formația Travka susține la Teatrul Național București – Sala Studio un concert menit a marca 15 ani de activitate. Accesul publicului se va face începând cu ora 19:00, iar concertul va începe la ora 20:00.

Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 50 de lei (earlybird) până pe 10 mai (primele 200 de bilete) și 65 de lei după aceea. Există de asemenea și o categorie de locuri premium, în primele rânduri, la prețul de 70 de lei (earlybird) până pe 10 mai și 80 de lei ulterior.

"Pentru mine, acest concert aniversar marchează 15 ani din existența unei trupe care, prin muzica ei, a însemnat enorm pentru un important segment de public din România. Chiar dacă în 15 ani am scos doar 3 albume și nu am avut un succes în adevăratul sens al cuvântului, Travka a parcurs o bună bucată de istorie muzicală contemporană, într-o societate destul de închisă și amorțită socio-cultural.

Am cântat şi spus în versuri o mică parte din angoasele și neîmplinirile unei generații iar asta, combinat cu dorința de a schimba ceva în propriile noastre cântece, ne-a adus până aici. 15 ani... așa un număr e musai să fie un cap de drum și un posibil nou început. Nu știu dacă aș repeta experienţa, ori dacă ea m-ar repeta pe mine, cert este că pe 22 mai o să cântăm la TNB! Vă așteptăm să ne vedem după 15 ani! Să cânte muzica! TRAVKA!"

- George G.

Pentru acest concert, Sala Studio a TNB va avea formatul de Arenă (circular). Mai multe detalii în curând!

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică www.iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 609
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 2526 zile, 28 Apr. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .