poze tribute sarbatoreste 5 ani de muzica buna impreuna cu horia brenc

TRIBUTE sarbatoreste 5 ani de muzica buna impreuna cu Horia Brenc

Bucuresti , Bucuresti. Joi 2 Octombrie 2014
Calea Victoriei nr 18

Categorii: Muzica si Concerte

Clubul TRIBUTE sarbatoreste joi, 2 octombrie, 5 ani de muzica live alaturi de cei mai apreciati artisti din România si nu numai. Invitatul special al serii va fi Horia Brenciu & H.B. Orchestra, primul artist care a concertat vreodata in club, inaugurând lunga lista de artisti talentati care au pasit pe scena TRIBUTE.

Deja un loc cu traditie, TRIBUTE este clubul in care oamenii vin sa se bucure de atmosfera si sa asculte muzica lor preferata. Dupa 5 ani cu muzica live si voie buna, TRIBUTE a pregatit o seara de neuitat pentru publicul care a fost, timp de jumatate de deceniu, alaturi de casa muzicii live. Cu un background muzical bogat, TRIBUTE promite un suflu fresh dupa marea redeschidere si vine atât cu artistii „casei”, cât si cu artisti surpriza care ne promit o atmosfera la superlativ.
Un showman de neegalat, Horia Brenciu este unul dintre cei mai iubiti artisti din România, având la activ emisiuni ca Vocea Romaniei si X Factor, unde s-a bucurat de un succes masurat in milioane de fani. Alaturi de artist, pe scena TRIBUTE va pasi H.B. Orchestra, cea mai complexa orchestra din showbizz-ul românesc, reunind atât muzicieni profesionisti experimentati, cât si amatori pasionati de muzica. Afinitatile muzicale diferite ale membrilor orchestrei permit abordarea unei game extinse de genuri muzicale: jazz, rock, pop, soul, swing, R&B etc.
Aniversarea TRIBUTE nu se opreste la acest eveniment aniversar, ci continua pe tot parcursul weekend-ului cu alte doua band-uri de exceptie: Tibi Scobiola Band si Plan B.
Tibi Scobiola Band, o trupa consacrata in showbizz-ul românesc inca din 2007, cu proiecte muzicale live alaturi de artisti precum Oceana, Smiley sau Marcel Pavel revine in club TRIBUTE vineri, 3 octombrie.
Sâmbata, 4 octombrie, petrecem impreuna cu Plan B, una dintre cele mai apreciate cover band-uri din UK care a concertat alaturi de nume mari precum James Brown, George Clinton, Scissor Sisters, Brand New Heavies, Angie Stone si Fat Boy Slim.
Biletele vor fi disponibile in serile evenimentelor, incepând cu ora 22:00, in zona de acces a clubului, la doua categorii de pret. Biletul pentru evenimentul aniversar sustinut de Horia Brenciu & H.B. Orchestra valoreaza 40 lei, iar biletele pentru evenimentele sustinute de Tibi Scobiola Band si Plan B, 30 lei.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1488186361435761/

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 764
Cuvinte cheie: jazz , rock , Evenimente Bucuresti
people

Adaugat in urma cu 3486 zile, 02 Oct. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .