poze  two ladies orchestra o calatorie muzicala in anii 60

„Two Ladies Orchestra”- O călătorie muzicală în anii ‘60

Bucuresti , Bucuresti. Joi 27 Februarie 2014 20:00 - Joi 27 Februarie 2014
B-dul Elisabeta nr 45

Categorii: Muzica si Concerte

Restaurantul Elisabeta vă invită joi, 27 februarie, la ora 20:00, să porniţi, alături de Anca Sigartău şi Manuela Cara, într-un voiaj în ritmuri de swing şi dixie, presărat cu elemente de muzică pop şi jazz, alături de şansonete şi muzică de cabaret.

Alcătuit atât din muzică autohtonă, cât şi internaţională, repertoriul celor două artiste poate fi însumat sub umbrela “manoush”, un stil muzical prea puţin cunoscut în România.
Variaţie. Energie. Dinamism. Acestea sunt cuvinte-cheie ce nu reuşesc să definească cu exactitate direcţia muzicală a proiectului Two Ladies Orchestra/ Mankush- Două Voci- Două piane. Spectacolul MUSIC FUNNY STORIES by MANKUSH este mai mult decât un concert- reprezintă alăturarea a două artiste, Anca Sigartău şi Manuela Cara, într-un moment de maturitate creativă, având ca exponent pe o axă muzicală genul electroswing.
Proiectul MANKUSH/ Two Ladies Orchestra a fost demarat odată cu începutul anului 2013 de către Manuela Cara. Artista s-a făcut remarcată în spectacole şi emisiuni TV cu profil muzical, iar de-a lungul timpului a susţinut concerte atât solo-voce şi pian, dar şi cu acompaniamentul unor muzicieni de renume precum Johnny Răducanu şi Yancsy Korossy. Cele două doamne au urmat cursurile Liceului de muzică “ George Enescu” din capitală, secţia pian, însă Anca Sigartău a avut un traseu profesional diferit până în prezent. Cunoscută în ipostaza de actriţă de teatru şi film, dar activând şi în domeniul audio-vizualului, doamna Sigartău a abordat un nou domeniu, demonstrându-şi cu graţie talentul muzical.
Mai mult decât o gură de aer proaspăt în peisajul românesc muzical, Two Ladies Orchestra este un proiect eclectic, caracterizat de dinamism şi joie de vivre, iar Music Funny Stories este un spectacol plasat pe harta muzicală a lui 2014 în zona must see.

Preţ bilet: 35 RON.
Rez & Info: 0722333142.
www.restaurantelisabeta.ro

Mai multe detalii: http://www.restaurantelisabeta.ro/

Pret bilet: 35 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 734
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti
pop alexandru

Adaugat in urma cu 3710 zile, 26 Feb. 2014

Adaugat de AlexandruPop

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 16

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .