poze urban metal 19 in b52 club

Urban Metal 19 in B52 Club

Bucuresti , Bucuresti. Joi 24 Aprilie 2014 20:00

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert in Club B52 din capitala

Joi, 24 aprilie, are loc a doua editie AllStar Underground Session, locul unde muzicieni din trupele metal bucurestene isi dau intalnire pentru un jam session cu adevarat special. Pentru a doua editie avem si doua trupe invitate special. Este vorba de grupul australian Whitehorse, alaturi de Void Forger. Intrarea este libera!

Whitehorse (Australia) - sludge/noisey doom

Grupul australian Whitehorse a adunat pe parcursul a 10 ani de existenta, o serie de muzicieni din scena underground, in incercarea de a crea o muzica heavy, sludge-metal, axata inclusiv pe elemente electronice.

Cu trei turnee in America de Nord, Australia, numeroase materiale discografice lansate sub egida unor case de discuri din Australia, Belgia, America, Anglia sau Germania (Sweatlung / Vendetta / Small Doses / At a Loss / Aum War / Super-Fi / Sabbatical / Conspiracy / Blind Date / 20 Buck Spin), Whitehorse ajung pentru prima data in Romania pentru un how ce are loc in cadrul evenimentului din data de 24 aprilie, la B52.
Whitehorse a concertat in ultimii ani alaturi de nume etalon ca Birushanah, Zeni Geva, Om, Lichens, Wolves In The Throne Room, Monarch, Nadja, Coffins, Nasum, Dragged Into Sunlight, Batillus, Laudanum, Vastum, The Body, Unearthly Trance, No Statik, Innumerable Forms, Needles, Godstomper, Lesbian, Reivers, Drought Hatred Surge, Brainoil, Appalachian Terror Unit, Saviours, Hot Graves, Slices, Northless, Cough, Brothers Of The Sonic Cloth, , Phobia, Tombs, Wormrot sau Cross.

Void Forger (Romania) - sludge/crust/black metal

Una din putinele titulaturi autohtone orientate catre zona sludge/crust, Void Forger a luat nastere in 2010, iar pe parcursul a patru ani de existenta a reusit sa bifeze un turneu european alaturi de Human Host Body, serie de concerte ce au promovat aparitia demoului Ruined.
Mentionam ca evenimentul va incepe la ora 20:00 FIX cu prima parte a sesiunii de jam session, urmand ca de la ora 21:00 sa concerteze Void Forger si Whitehorse, urmat de a doua sesiune de jam session.

Intrarea este libera!

Mai multe detalii: http://bucuresti.24fun.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 813
popadriana

Adaugat in urma cu 3663 zile, 15 Apr. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .