poze warm up party slayer in private hell club

Warm-Up Party Slayer in Private Hell Club

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 3 Iunie 2012 19:00
calea grivitei 91

Categorii: Muzica si Concerte

Duminică, 03 iunie 2012, incepand cu ora 19:00 sunteti invitati la un concert al trupei Code Red si Psychogod in club Private Hell.


A Sunday in the Abyss este acum petrecerea de incalzire oficiala a concertului pe care SLAYER il va sustine in data de 4 iunie 2012 in Bucuresti la Arenele Romane. Duminica, 3 iunie 2012, cu o zi inainte de concertul pe care trupa etalon a thrash metalului mondial il va sustine la Arenele Romane din Bucuresti, Romanian Thrash Metal Club in parteneriat cu Private Hell si Green Sound Team propune o petrecere de incalzire inedita. Beneficiind de suportul E-Magic, organizatorul oficial al concertului Slayer, A Sunday in the Abyss se doreste mai mult decat un warm-up party obisnuit, propunandu-va astfel in recital doua dintre cele mai valoroase trupe romanesti actuale, care de altfel vor fi prezente si pe scenele marilor festivaluri de pe la noi din aceasta vara, dar si tombole cu premii, atat din partea trupelor cat si din partea E-Magic si Romanian Thrash Metal Club.

Desi anuntat initial ca primul concert in Bucuresti al trupei tribut Slayer, Silent Scream din Cluj-Napoca, evenimente de ultima ora au facut acest lucru imposibil, astfel incat locul lor pe scena ca headliner a fost luat de trupa CODE RED din Brasov, o trupa care n-a fost vazuta foarte des in ultimii ani pe scenele bucurestene, urmand ca invitat special al serii sa fie tanara si foarte apreciata trupa bucuresteana PSYCHOGOD, combinatie ce promite ca seara de duminica sa fie una cu o incarcatura energetica periculoasa pentru neofiti!


Preţul unui bilet este de 10 lei. Biletele pot fi cumpărate direct în seara concertului la intrare în club.

Mai multe detalii: http://letsrock.ro

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 4320 zile, 31 Mai. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .