poze we singing colors si fine it s pink la expirat

We Singing Colors si Fine, It's Pink la Expirat

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 4 Decembrie 2018 20:00
Expirat Halele Carol, Strada Doctor Constantin Istrati nr. 1

Categorii: Muzica si Concerte

Decembrie vine în culori, la Expirat: We Singing Colors și Fine, It’s Pink.

We Singing Colors este o formație indie pop / nu folk din București, înființată în 2011. Îi puteți recunoaște după refrenul de la „Good days, bad days”, după fluieratul care se aude înca de când au lansat primul album în 2014, intitulat „Made of wool, made of Heavy Metal”.

Au urmat multe concerte în cluburi și festivaluri din țară, înregistrări și o serie de concerte în Marea Britanie, un scurt tur în Japonia și India, apariții live la radio și pe scenă în Spania, Bulgaria și Moldova. Sau un concert în tren, pe cea mai veche cale ferata din România, un live într-o padure și un duplex București / Melbourne direct din dormitor în fața a câtorva mii de oameni.

Cei 6 ani de activitate ai trupei au fost presărați cu mici schimbări, atât de componență, dar și de instrumente, timp în care au lansat mai multe single-uri, însoțite de clipuri. De la „creepy”-ul „Cântec de seară” regizat de Hypno până la plutitorul „Get up slowly”, sau de la socialul „Destiny”, până la zgomotosul „Out of the city”.

Două lucruri au ramas totuși neschimbate, drive-ul pentru a scoate ce-i mai bun din ei și din fani și nucleul reprezentat de Roxana și Andrei, care își pun amprenta pe fiecare compoziție. Cel de-al doilea album al lor, „Lone Learner”, a fost lansat anul acesta, la radio auzindu-se deja piesele „Out of the city” sau „Before the storm”, iar de curând, „Hunger". Formula de live îi include în prezent pe Roxana Niculae, (voce, clape) Andrei Hațegan (voce, chitară acustică), Adi Seven (bass), Robert Dahlqvist (tobe).

Proiectul Fine, It’s Pink a prins contur în 2013 la Iași, îmbinând armonios elemente de trip-hop și dream pop în jurul Ioanei Lefter (voce, clapă) o figura centrală puternic expresivă. Încărcat de mister, proiectul Fine, it’s Pink se joacă cu sunetele și texturile sonore, se inventează și se metamorfozează pornind de la o emoție, un gând, un gest... rezultând într-un act artistic compact, dar volatil și diafan în acelați timp.

Primul lor EP „YOUNG BURNS”, lansat în 2015, a fost catalogat ca un material fresh cu o personalitate puternică și s-a bucurat de apreciere atât pe scena muzicală autohtonă, cât și în rândul presei muzicale europene concentrată pe zona de indie pop/rock, dream-pop, electronica.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1644
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 1971 zile, 30 Nov. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .