poze zdob si zdub in concert extraordinar la hard rock

Zdob si Zdub in concert extraordinar la Hard Rock

Bucuresti , Bucuresti. Joi 14 Aprilie 2016 21:30

Categorii: Muzica si Concerte

Seria concertelor incendiare marca BestMusic Live continuă la Hard Rock Cafe cu un show ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dacă îţi place să te distrezi şi să cânţi până la epuizare alături de Zdob şi Zdub, iar hiturile “DJ Vasile”, “Zdubii bateţi tare” sau “Bunica bate doba” se află la loc de cinste în playlistul tău, te aşteptăm la concert pe 14 aprilie, de la ora 21.30. Pentru un show total, nu avem mese in fata scenei!

Biletele sunt deja in vanzare in format electronic pe iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet.ro/retea aici: www.iabilet.ro/bilete-zdob-si-zdub-in...

De peste 20 de ani, Zdob și Zdub au găsit cheia către inima iubitorilor de sonorităţi inovative, cu un un crossover muzical original, în care se întâlnesc intensitatea urbană și spiritul rural. Piesele lor combină hardcore-ul cu elemente etno, folclorice, hip-hop, drum'n'bass, jungle şi punk, într-un mod unic și captivant. Concertele “zdubilor” transmit ceva din energia descătuşată spectacolelor rock de mare calibru şi sunt întregite de atitudinea de showman rebel a solistului Roman Iagupov, cu care publicul rezonează perfect.

Pe 14 aprilie trupa promite să umple din nou până la refuz restaurantul din parcul Herăstrău, aşa că grăbeşte-te, dacă vrei să iei parte la cel mai spectaculos concert al acestei primaveri.

Biletele pentru showul Zdob si Zdub se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman şi IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), la Hard Rock Cafe dar si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
- 120 lei, cu loc la masă, în sală
- 65 de lei, fără loc, în faţa scenei.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 631
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2932 zile, 08 Apr. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .