poze doua dintr o lovitura de valentine s day
poze doua dintr o lovitura de valentine s day

Doua dintr-o lovitura de Valentine's Day

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 14 Februarie 2014 20:00

Categorii: Petreceri , Alte Evenimente

Pentru ca suntem in saptamana si luna indragostiților, Local Colonial, restaurantul recent deschis pe Str. Covaci 19, isi asteapta mesenii plini de iubire. Dar, mai ales, incurajeaza iubirea.

Pe 14 februarie, Local Colonial indeamna adolescenții sa le ofere parintilor o cina in cea mai romantica zi din an, pentru ca ei sa se bucure, la randul lor, de o seara libera pe care sa o petreaca in spiritul Valentine’s.


Prin aceasta campanie inedita, tinerii sunt provocați sa pregateasca, pe de o parte, o experiența unica pentru parinții lor si, pe de cealalta parte, sa isi asigure un cadru in care sa isi poata consuma iubirea fara a fi deranjați.


Pe 14 februarie, Local Colonial isi va astepta invitatii pe acorduri de Jazz Brazilian si Bossa Nova, impreuna cu formatia Breeze, cina urmand sa fie pregatita de Manuela Paraschivescu, chef-ul restaurantului care si-a perfectionat creativitatea gastronomica la „Ferrandi École de Cuisine”, scoala franceza de arta culinara.


Local Colonial nu este numai primul restaurant colonial din Bucuresti, ci si primul de acest fel din istoria romanilor si din Centrul Istoric. Dupa veacuri de cotropire, restaurantul de pe strada Covaci isi propune sa-i inspire pe romani sa colonizeze imperiile coloniale si sa aduca acasa “prada culinara” de peste mari si tari.


Conceptul de business si identitatea sunt semnate de Rusu+Bortun Brand Growers, designul interior - de Cristian Corvin, componentele de digital si Social Media apartinand Rusu+Bortun Cyber Growers.

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 2208 zile, 10 Feb. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 1 Mar 2020 - 1 Mar 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 28 Feb 2020 - 5 Mar 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 28 Feb 2020 - 5 Mar 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 28 Feb 2020 - 5 Mar 2020
  • Ai ceva de zis?

    .