poze la sushi ko valentine s day dureaza trei zile
poze la sushi ko valentine s day dureaza trei zile poze la sushi ko valentine s day dureaza trei zile

La sushi ko, Valentine’s Day dureaza…trei zile!

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 14 Februarie 2014 20:00 - Duminică 16 Februarie 2014
Centrul Vechi / Baneasa Shopping City

Categorii: Petreceri , Alte Evenimente

Pentru cei carora o singura zi nu le este suficienta pentru a-si arata dragostea, sushi ko a pregatit un Valentine’s Day special, cu trei zile de rasfat si delicii care iti vor cuceri simturile! Asa ca vino pe 14, 15 si 16 februarie in restaurantele sushi ko din Baneasa si Centrul Vechi, si lasa-te sedus de una dintre cele mai senzuale oferte!


Pe 14 Februarie, de Valentine’s Day, ia-ti sufletul pereche si vino in restaurantele sushi ko pentru a-ti desfata simturile cu noile oferte special create pentru a celebra dragostea: Love Boat (18 buc – 100lei ), Truly, Madly, Deeply Set (23 buc – 140 lei), Sweet Maki (19 lei + unul din partea casei), cate un pahar de Prosecco din partea casei, inghetata Gran Crema din partea casei (disponibil doar in restaurantul sushi ko Baneasa) si ceai Matcha original japonez, insotit de fursecuri, din partea casei (disponibil doar in restaurantul sushi ko Lipscani).

Pentru a desavarsi experienta culinara, iubitorii culturii japoneze vor fi asteptati pe 14 Februarie, in locatia sushi ko din Centrul Vechi (str. Stavropoleos, Nr. 8), incepand cu ora 20:00, la o ceremonie traditional japoneza de preparare a ceaiului Matcha, sustinuta de reprezentantii Scolii Japoneze SAKURA. Evenimentul va dura o ora si va dezvalui participantilor tehnicile de preparare si servire a ceaiului, respectand metoda traditionala folosita si astazi, la fel ca in urma cu cateva secole. Participarea la ceremonie este gratuita, iar rezervarile se pot face la numarul de telefon: 0758 088 400. La finalul ceremoniei, fiecare participant va primi un bol de ceai Matcha special comandat din Japonia pentru acest eveniment.

Celebrarea dragostei in restaurantele sushi ko va continua si in week-end, iubitorii de sushi fiind asteptati cu cele doua seturi noi, special introduse pentru acest eveniment: Love Boat (3 buc Philly Cheese Roll, 3 buc Cucumber Roll, 3 buc Avocado Roll, 3 buc Crab Roll, 2 buc Salmon Sushi, 2 buc Tuna Sushi, 2 buc Shrimp Sushi) si Truly, Madly, Deeply Set (4 buc Red Bell Pepper Wrap, 4 buc Spicy Lady, 2 buc Salmon Sushi, 2 buc Shrimp Sushi, 3 buc Naked Salmon, 4 buc Heart Shape Roll, 4 buc Four Season Maki Roll).
- // -


sushi ko este cel mai mare lant de restaurante cu specific Japonez din Romania. De peste 12 ani, sushi ko a oferit iubitorilor de sushi & fusion cuisine din Sud-Vestul Asiei si Sud-Estul Europei placerea unei experiente culinare autentic Japoneze, urmand ca in viitorul apropiat, lantul de restaurante sa se extinda si in alte tari din Europa Centrala, Orientul Mijlociu si Africa de Nord.
In Romania, sushi ko este prezent din anul 2008, avand restaurante in zone-cheie ale Bucurestiului si pregatind deschiderea unor noi locatii pana la finalul anului, atat in Capitala, cat si in trei dintre marile orase ale tarii.
Printre clientii sushi ko s-au numarat: Alteta Sa Regala Printul Paul al Romaniei, Ion Tiriac, Mugur Isarescu, Elena Udrea, Smiley, Niels Schnecker, Antonia, Radu Beligan, Camelia Sucu, Anda Adam, Delia, Inna, Laura Cosoi, Ilie Nastase, Ana Pescariu, Rita Muresan si multi altii. Pe langa acestia, echipa sushi ko a fost onorata sa aiba ca oaspeti si vedete ale Hollywood-ului, precum: Nicholas Cage, Cuba Gooding Jr. sau Steven Segal.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 840
Cuvinte cheie: Day , Ko , Valentines , sushi , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

streetwisepr

Adaugat in urma cu 2297 zile, 09 Feb. 2014

Adaugat de StreetwisePR

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 65

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .