poze cursuri de limbi straine cu vorbitori nativi

Cursuri de limbi străine cu vorbitori nativi

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 17 Noiembrie 2015 15:00 - Marţi 1 Decembrie 2015
Smart Change, Str. Erou Ion Călin nr. 19 (lângă Piața Romană)

Categorii: Petreceri , Jocuri si Concursuri , Conferinte si Seminarii

O limbă străină ne relatează experiența și dezvoltarea unui popor, iar asimilarea acesteia are loc grație comunicării, cunoașterii, sudării relațiilor interculturale. Astăzi cunoașterea cel puțin a unei limbi străine a devenit o necesitate culturală, de multe ori chiar vitală. Lucrurile noi sustrag creierul de la rutină. Sunt noi provocări pentru gândire, pentru conexiuni, pentru analiză. Fiecare cuvânt nou e ca o enigmă pe care o descoperi pas cu pas și de care te bucuri. Așadar, studierea unei limbi străine e un proces cognitiv care îți deschide accesul spre noi posibilități și înțelesuri. Pe lângă dezvoltarea unei cariere de succes, cunoașterea unei alte limbi te familiarizează cu o nouă cultură, cu un nou mod de gândire a lumii și a lucrurilor, iar aceasta te face să-ți conștientizezi și să-ți prețuiești propria cultură.

Limba arabă - Vă aşteptăm la Smart Change, unde puteți învăța limba arabă, cea mai utilizată limbă non-europeană de pe teritoriul european. Lectorul nostru este o persoană foarte carismatică – Abeer Al-Iryani.

Limba engleză - Una dintre puţinele limbi care se învaţă rapid, te distreză şi îţi deschide oportunităţi de dezvoltare profesională, se studiază la Smart Change cu vorbitor nativ cu accent de New York, Cassandra Lee.

Limba olandeză - Limba lalelelor vine la Smart Change, adusă de trainerul Charlotte Van den Abeele, care vă oferă cunoștințele acestei limbi, cu multă căldură și răbdare, într-un mod diferit de tehnicile tradiționale de predare.

Limba portugheză - Putem învăța împreună cea mai duioasă limbă de pe glob, de la Ricardo Silva, din Portugalia. Cursul este foarte frumos, dar nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, veniți și vă veți convinge singuri!

Limba rusă - Vă așteptăm cu drag la Smart Change pentru a învăța cea mai bogată limbă a lumii, care are “măreția spaniolei, vioiciunea francezei, forța germanei, sensibilitatea italianei și, în plus, bogăția și puternicul caracter descriptiv și concis moștenit din greacă și latină.“

Limba spaniolă - La Smart Change învăţăm limba spaniolă, una dintre cele mai vorbite limbi de pe glob, cu Victor Manuel Escobar Beltran, într-un mod cu adevărat distractiv!

Limba italiană - Vă așteptăm la La Smart Change pentru a învăța cea mai romantică limbă a lumii cu un lector vorbitor nativ care vă va amuza și vă va oferi informațiile într-un mod plăcut și captivant.

Limba japoneză – Învățăm la Smart Change limba “Țării Soarelui Răsare”, o limbă exotică, fascinată, încărcată de cultură. Miki Takemoto, lector vorbitor nativ, va face din procesul de învățare o activitate ușoară și plăcută.

Limba română pentru străini / Romanian for Foreigners – Would you like to have a great progress in learning Romanian? Smart Change is the place you need. Mult succes în învățarea limbii române!

În curând!
* Limba germană * Limba franceză * Limba turcă * Limba coreeană * Limba suedeză *

Mai multe detalii: http://smartchange.ro/limba-romana-pentru-straini/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1895
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

smart change

Adaugat in urma cu 1708 zile, 26 Mai. 2015

Adaugat de SMART CHANGE

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 35

Alte Evenimente din Bucuresti
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 2 Feb 2020 - 2 Feb 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
curs autocad lt 2019

Curs Autocad LT 2019

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
  • Ai ceva de zis?

    .