poze concert cuantune la clubul taranului

Concert Cuantune la Clubul Taranului

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 18 Mai 2012 21:30 - Vineri 18 Mai 2012

Categorii: Petreceri , Muzica si Concerte , Cluburi si Discoteci

Cu un sound foarte fresh, ce imbina beaturi moderne cu jazz-ul clasic intr-un cocktail muzical rafinat, Cuantune va invita la un concert plin de energie la Clubul Taranului, vineri, 18 mai, incepand cu ora 21:30. Concertul va fi cu siguranta pe placul pasionatilor de jazz si ritmuri fusion, deopotriva.

Respectand nota autentica a jazz-ului modern, Cuantune reuseste sa combine beaturile create de Mario, cu vocea deosebita a vocalistei Elizabeth, la care se adauga ingredientele muzicale condimentate de pianul lui Alexandru Olteanu si de contrabasul lui Aron Andreas.

Mario Cruxfader si Elizabeth sunt cei doi compozitori din spatele CUANTUNE, trupa fiind o prezenta noua pe scena muzicala autohtona. Acest lucru nu i-a impiedicat insa pe membrii trupei sa castige un numar impresionant de admiratori intr-un timp scurt. Cuantune a concertat de-a lungul timpului alaturi de trupe celebre precum Nouvelle Vague, Club Des Belugas si Jamie Woon impresionand publicul iubitor de muzica prin diversitatea si creativitatea show-urilor live.

Elizabeth, una dintre cele mai bune voci de jazz a noii generatii, a fost influentata muzical, inca din copilarie, tatal ei cantand la acordeon, iar bunicul la saxofon. A luat primele lectii de pian la varsta de 7 ani, a studiat canto-ul clasic, insa dragostea pentru muzica jazz a convins-o sa se dedice total acestui stil, in prezent studiind jazz-ul vocal.

Cruxfader a inceput sa compuna inca de la varsta de 13 ani, fascinat de beat-urile hip-hop. Din spatele laptop-ului, platanelor, mixerului si a clapei, a invatat singur teorie muzicala, experimentand cu ritmuri si sound-uri prin numeroase colaborari cu artisti din zona underground hip-hop si soul, atat din Romania, cat si din Irlanda, unde a locuit timp de 5 ani. Descoperindu-si pasiunea comuna pentru muzica, in special pentru muzica jazz, Cruxfader si Elizabeth s-au hotarat sa cante impreuna si au pus bazele proiectului CUANTUNE.

Elizabeth - voce
Mario F. Cruxfader - voce, turntable, samples
Aron Andreas - contrabas
Alexandru Olteanu - pian

Intrare: 20 lei

Adresa: Kisseleff 3, intrarea Monetariei, Bucuresti

Mai multe detalii: http://www.facebook.com/events/285160928244577/

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1016

Eveniment postat de organizator

mario cruxfader

Adaugat in urma cu 4344 zile, 07 Mai. 2012

Adaugat de Mario8646

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .