poze aniversarea de 5 ani a platformei avmotional

Aniversarea de 5 ani a Platformei AVmotional

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 26 Septembrie 2009 21:00
MNAC/Mediatheque, etajul 4

Categorii: Petreceri

Pe 26 septembrie 2009, o data cu implinirea a cinci ani de activitate, AVmotional organizeaza un eveniment aniversar care include lansarea DVD-ului AVmotional 2009 si renumitul performance audio-vizual live "d.o.a.t" (Death Of A Typographer) al artistului german Byetone (Raster-Noton) precedat de doua performance-uri ale artistilor romani Bogdan & Cote si Flat Hero.

Creata in 2004, AVmotional este o platforma ce urmareste prezentarea si promovarea de productii si initiative din sfera muzicii electronice, experimentelor audio-vizuale, VJ-ingului si artei interactive, atat romanesti cat si internationale.

In cei cinci ani de la lansare, platforma si-a castigat o popularitate larga si a initiat, practic, scena romaneasca de audio-vizual. Cu o activitate ce acopera trei editii ale festivalului AVmotional, lansarea primului DVD AVmotional (2004-2006), 14 editii AVion - o serie modulara de evenimente educationale/sociale dedicate atat profesionistilor in domeniu cat si pasionatilor, si alte cateva evenimente AV, AVmotional au prezentat in premiera, pana in prezent, peste 50 de proiecte audio-vizuale prin participarea a peste 70 de artisti din toata lumea.
Lansarea noului DVD AVmotional, o selectie a celor mai inovatoare si interesante proiecte audio-vizuale romanesti din ultimii doi ani.

DVD-ul AVmotional 2009 compileaza cele mai bune proiecte de VJ-ing si de AV interactiv create in perioada 2008-2009. Materialul dezvaluie, pe de-o parte, posibilitatile interfetelor contemporane dintre sunet si imagine si, pe de cealalta parte, modalitati de implementare a noilor tehnologii in arta audio-vizuala si cultura de VJ-ing.
Aceasta compilatie joaca un rol important in promovarea artistilor romani si a artei contemporane romanesti la nivel local si international. DVD-ul urmeaza sa fie promovat pe scara larga si va fi trimis celor mai importante institutii de arta, centre culturale, muzee de arta si galerii, organizatii, cat si curatorilor. Printre artistii ale caror lucrari apar pe acest material ii veti gasi pe Makunouchi Bento, Paul Desirdan, Adrian Diac, Yvat, Silent Strike, Brazda lui Novac, Dreamrec, Cote, Matze, Rolf, Aaron, DJ Vasile, Bogdan, Vali Chincisan, Cinty, Corrupt Dream, mika, Minus, The Pixels, Dan Vezentan, TVCrash, Cugin&Aneb, Ana-Maria Huluban, Dilmana si Andy Sinboy.
Seara va incepe cu screening-ul DVD-ului Avmotional 2009 si va continua cu performance-uri audio-vizuale ale artistilor romani Bogdan & Cote si Flat Hero.
Main act-ul revine invitatului special al evenimentului, artistul german Olaf Bender aka Byetone, fondator si reprezentant al label-ului Raster-Noton, care va performa live renumitul sau proiect audio-vizual "d.o.a.t." (Death Of A Typographer).
Noaptea continua sa fie tanara la after-party, unde vor mixa Bogdan si Logan (Haules Baules).

Intrare: 30 Ron, DVD inclus in pretul biletului

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 595
Cuvinte cheie: avmotional , Evenimente Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 4760 zile, 14 Sep. 2009

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
  • Ai ceva de zis?

    .