poze bar 9 maduk katie s ambition live arena dnb

Bar 9, Maduk, Katie's Ambition live @ arena dnb

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 14 Septembrie 2013 10:00

Categorii: Petreceri

BAR9 + MADUK + KATIE'S AMBITION live @ arena dnb

BAR9 + MADUK + KATIE'S AMBITION live @ arena dnb

-------------------------------

Biletele in avans sunt 20 de lei (disponibile la magazinul Boarder's din Bucuresti, adresa aici:http://www.boardersshop.ro/?p=trimite_mesaj), iar la poarta in seara petrecerii vor fi 30 lei.

-------------------------------

De cativa ani, septembrie nu mai inseamna doar sfarsitul verii ci si inceputul unui nou sezon de distractie la Arena dnb! Ne luam ramas bun de la petrecerile outdoor printr-un eveniment masiv care marcheaza intoarcerea in Arenele acoperite. Inauguram un nou capitol pe 14 septembrie cu Bar 9, Maduk si Katie’s Ambition.
Au trecut 3 ani de cand Bar 9 au luat scena dubstep prin surprindere cu Piano Tune si faimosul remix la piesa Kickstarts (Example). Inca de la aparitie si-au pus amprenta asupra intregii scene dubstep si au dat lumii nenumarate anthem-uri, ca Midnight, MurdaSound sau Strungout. Ca sa nu mai spunem de remixurile la artisti ca Foreign Beggars, Kyza, Nick Corelli, Paul Harris, Eurythmics si Sidney Samson. Printre cei care au mereu un disc Bar 9 in desaga se numara Nero, Pendulum, Subfocus, Plastician, Mary Ann Hobbs, N-Type si multi altii. Nu e de mirare ca SkiSm i-a luat sub aripa lui protectoare si sunt in prezent cea mai fresh aditie la label-ul sau, Never Say Die Records. La mare cautare atat ca producatori cat si remixeri, Bar 9 sunt unii dintre cei mai spectaculosi artisti, al caror performance live este de neratat!

Katie’s Ambition este cea mai fresh si cautata voce din drum and bass la ora actuala. A atras atentia o data cu aparitia pe piesa Fade de la Hybrid Minds, care a ajuns pana in prezent la peste jumatate de milion de view-uri pe Youtube. De atunci a fost asaltata de propuneri de colaborare si a lucrat cu producatori ca Rollz, Dj A.M.C., High Maintenance, Dexcell. Se afla in permanenta in studio, mereu lucrand la un material nou. Dar artista nu se opreste aici. Katie a fost ambitioasa si a vrut sa isi extinda cunostintele la cele de DJ-ing. Asadar, in mai putin de un an a fost invitata sa puna muzica in locatii iconice, cum ar fi Brixton Academy, Brixton Electric si Cable Club. Mai mult de atat, de curand i-a sustinut pe Major Lazer pe scena la legendarul Global Gathering Festival.
Maduk e o fata noua in scena drum and bass, care face valuri in scena EDM de ceva timp sub diferite alias-uri. A hotarat ca drum and bass-ul e cel mai potrivit pentru el si s-a facut cunoscut cu Avalon, una din cele mai hot piese ale verii 2011, lansata pe canalul Liquicity. In mai putin de doi ani, Maduk a ajuns sa lanseze piese la cele mai respectate label-uri – Hospital, Viper, Fokuz, Allsorts si Liquicity Records. Tot cei de la Liquicity i-au oferit onoarea de a realiza 2012 Year Mix. Cu un outlook nou si original asupra drum and bass-ului, Maduk a primit nenumarate laude si e sustinut de artisti consacrati ca Sub Focus, Camo & Krooked, Netsky, High Contrast, Bcee, London Elektricity, John B, Matrix, Grooverider, Drumsound & Bassline Smith, The Prototypes, Culture Shock, Crissy Criss, Metrik, Dirtyphonics si multi altii.

Vom reveni cu si mai multe detalii in perioada urmatoare, pentru a fi la curent cu tot ce se intampla va rugam urmariti evenimentul pe facebook: https://www.facebook.com/events/151163528418234/

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/151163528418234

Pret bilet: 20/30

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1382
Cuvinte cheie: Arena , arenadnb , bar9 , dnb , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

violeta africana

Adaugat in urma cu 3879 zile, 09 Sep. 2013

Adaugat de Violeta11164

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 17

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .