poze elsa sofia i batman personajele in care se vor costuma copiii

Elsa, Sofia și Batman – personajele în care se vor costuma copiii

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 31 Octombrie 2015 17:00
Pierre de Coubertin nr. 3-5, lângă Arena Națională

Categorii: Petreceri

Psihologii spun că Halloweenul îi ajută pe părinți să descopere lucruri noi despre cei mici, prin intermediul personajelor cu care se indentifică

– Personajele favorite ale celor mici, în care aceștia vor să se costumeze de Halloween, sunt Elsa, Sofia, Batman sau protagoniștii din Star Wars. Un sondaj de opinie derulat în rândul publicului de mall arată care sunt eroii copiilor, prin prisma părinților. Sondajul a inclus atât femei, cât și bărbați care au copii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani.
În fiecare an, cu cel puțin o săptămână înaintea Halloweenului, începe goana după costume, iar cei mici se află printre cei care care se bucură cel mai tare de această sărbătoare. Pentru copii, Halloweenul nu este o simplă sărbătoare, ci un prilej de a juca rolul personajului favorit preț de o zi. Un sondaj de opinie derulat în rândul părinților care își fac cumpărăturile în malluri ne spune care sunt personajele preferate ale celor mici, implicit, care sunt cele mai căutate costumații pentru Halloween. Printre acestea, favoritele sunt Prințesele Elsa și Sofia, urmate de Doctorița Plușica și Cenușăreasa. În rândul băieților, cele mai des menționate sunt Batman, Star Wars și Hulk.
Specialiștii sunt de părere că un eveniment precum Halloweenul ajută părinții să descopere care sunt eroii copiilor și, prin asta, ce repere își aleg. De asemenea, aceștia susțin că mediul ludic creat de această sărbătoare îi ajută pe cei mici să diferențieze binele de rău, să dezvolte o atitudine optimistă și să-și formeze primele repere etice.

Părinții pot găsi costumele preferate ale celor mici, cât și accesorii pentru acestea și în Mega Mall, în magazinele Noriel, Maxi Toys, Pepco, Claire’s și Meli Melo. De asemenea, Mega Mall pregătește un Halloween special pentru cei mici, cu tema “Familia Adams”, cu activități precum ateliere de creație, facepainting și multe jocuri. Mai mult, toți micuții sunt așteptați să-și suflece mânecile pentru a decora Castelul Groazei. Părinții care se alătură copiilor și vor veni costumați, vor primi un voucher în valoare de 30 de lei, pe care îl vor putea ridica de la info desk. Activitățile pentru copii vor avea loc la nivelul 2, pe 31 octombrie, între orele 17:00 și 20:00, iar accesul este gratuit

Mai multe detalii: http://megamallbucuresti.ro/evenimente/halloween-c-o-groaza-de-surprize/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 949
people

Adaugat in urma cu 3094 zile, 29 Oct. 2015

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .