poze fatboy slim grand cinema digiplex

Fatboy Slim @ Grand Cinema Digiplex

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 31 August 2012 21:00
Baneasa Shopping City

Categorii: Petreceri

Vineri, 31 august, ora 21:00 la Grand Cinema Digiplex în Băneasa Shopping City va avea loc prima petrecere din cinema pe ritmurile electrizante ale lui Fatboy Slim.

Sfârşitul verii aduce prima petrecere din cinema la Grand Cinema Digiplex cu legendarul Fatboy Slim live in Brighton. Big Beach Boutique 2012, cel mai important concert susţinut de Fatboy Slim anul acesta va putea fi ascultat şi simţit în cinematograful din Băneasa Shopping City.

Vineri, 31 august, ora 21:00 la Grand Cinema Digiplex în Băneasa Shopping City va avea loc prima petrecere din cinema pe ritmurile electrizante ale lui Fatboy Slim. Cele 100 de minute magice ale concertului din Brighton vor fi transmise într-o înregistrare live! În acelaşi timp, în marile cinematografe din Europa, înregistrarea Big Beach Boutique va fi proiectată pentru milioane de iubitori ai muzicii dance. Fii prezent la această mega-petrecere din cinema şi asistă la un eveniment fără precedent!

Câştigător a zece premii MTV, Fatboy Slim este o prezenţă iconică pe scena muzicii dance de pretutindeni, cu peste zece milioane de albume vândute în toată lumea. Slim este unicul DJ din lume care, urcat pe scenă cu o singură cutie de înregistrări, a reuşit să ţină publicul în extaz ore întregi. DJ-ul britanic a avut încă de la începutul carierei strânse legături cu cinematografia, piesele sale fiind utilizate în nenumărate filme şi coloane sonore. Pe 31 august, Fatboy Slim devine el însuşi un produs de cinema, într-o atmosferă vibrantă, cu un sunet uluitor surround 5.1 şi efecte vizuale puternice, dând viaţă celui mai important turneu muzical din cinematografe.

Mai multe detalii: http://www.grandcinemadigiplex.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1536

Eveniment postat de organizator

ramona barbu

Adaugat in urma cu 4242 zile, 16 Aug. 2012

Adaugat de ramonabarbu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .