poze  luna plina seara de muzica live la lumina lumanarilor
poze  luna plina seara de muzica live la lumina lumanarilor poze  luna plina seara de muzica live la lumina lumanarilor poze  luna plina seara de muzica live la lumina lumanarilor

"Luna Plina" - Seara de muzica live la lumina lumanarilor

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 31 Octombrie 2012 21:00
Str. Viitorului nr 32

Categorii: Petreceri

Luna Cafe & Bistro va invita la "Luna Plina - seara cu muzica live la lumina lumanarilor"

Sub numele Luna plina, Luna Cafe & Bistro (www.cafeluna.ro) organizeaza periodic seri in care casa din strada Viitorului 32 este luminata doar de lumanari iar ambianta este completata de muzica live, cantata fie la pianina din frumoasa casa interbelica, fie la alte instrumente, insa intotdeauna acustice, cu influente de jazz sau blues.

Dupa un prim astfel de eveniment organizat in luna septembrie, clientii Luna Cafe & Bistro se vor putea bucura din nou de aceasta experienta in seara zilei de 31 octombrie 2012, incepand cu orele 21:00, o seara magica in care cina se va lua la lumina lumanarilor iar ambianta va fi asigurata de muzica live.

***
Despre Luna Cafe & Bistro

Sub sloganul Aroma interbelica, narghilea si rasfat culinar! Luna Cafe & Bistro (www.cafeluna.ro) s-a deschis la finalul lunii septembrie 2012 intr-o frumoasa casa interbelica din centrul Capitalei.

Condusa de o echipa tanara si pasionata de servicii de calitate, Luna Cafe & Bistro si-a propus sa devina in scurt timp locul de suflet al multor persoane in cautare de o locatie speciala, in care fiecare spatiu sa transmita sentimentul de calm si serenitate imprimat de Luna si regasit in sufletul oricarui trecator care si-a ridicat macar o data ochii spre ea.

Luna Cafe & Bistro propune un spirit nou, inegalabil, pentru dupa-amiezele dedicate afacerilor sau unor intalniri in oras, dar si pentru iesirile de seara impreuna cu prietenii: un restaurant tip bistro, cu servire impecabila si preparate fine si gustoase, intr-o casa interbelica plina de povesti si care invita la construirea de amintiri.

Aflati mai multe despre Luna Cafe & Bistro de pe www.cafeluna.ro sau de pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/cafelunaro

Mai multe detalii: http://www.cafeluna.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 722

Eveniment postat de organizator

a c

Adaugat in urma cu 2881 zile, 29 Oct. 2012

Adaugat de A.C.

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

Alte Evenimente din Bucuresti
rock metal nation fest 2

Rock Metal Nation Fest #2

Bucuresti, Bucuresti. 18 Sep 2020 - 19 Sep 2020
salonul auto bucuresti accesorii

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii

Bucuresti, Bucuresti. 8 Oct 2020 - 18 Oct 2020
noaptea designerilor

Noaptea Designerilor

Bucuresti, Bucuresti. 14 Nov 2020 - 14 Nov 2020
curs masajul balinez cu bete de bambus

Curs: Masajul Balinez cu Bete de Bambus

Bucuresti, Bucuresti. 12 Sep 2020 - 20 Sep 2020
  • Ai ceva de zis?

    .