poze phace si culture shock vin la arena dnb

Phace si Culture Shock vin la arena dnb

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 26 Mai 2018 22:00
Arenele Romane, Cutitul de Argint nr. 3

Categorii: Petreceri

Sambata, 26 mai, incepem sezonul de vara cu germanul PHACE si britanicul CULTURE SHOCK. Pe scena vor mai urca JTR, Rendezvous, Hartelion, cu VLC la visuals.

Petrecerea are loc la Arenele Romane in aer liber.

Il vom vedea pe viu pe unul dintre artistii drum and bass care a dat forma actuala a scenei, CULTURE SHOCK. Dupa ce a descoperit dnb-ul in 1996 prin intermediul posturilor de radio pirat, dupa ce in 2004 a lansat primele lui piese la casa de discuri de legenda MOVING SHADOW, in 2015 isi lanseaza primul album, unul asteptat de 10 ani. Daca ar fi sa ascultam doar doua piese de la el, cu siguranta TROGLODYTE ar fi una dintre ele, alaturi de remixul la piesa Pistols at dawn. (Asculta mai multa muzica de la Culture Shock). Culture Shock vine pentru a doua oara la petrecerile noastre, de-abia asteptam sa vedem pe scena ce il face atat de impresionant incat nu lipseste de pe scenele de festival din ultimii ani.

PHACE este numele de scena al lui Florian Harres, producator de muzica electronica si dj din Hamburg, Germania. In ultimii 10 ani, nu doar ca s-a definit propriul stil de drum and bass, dar a si avut seturi in toate colturile planetei, construindu-si astfel o armata de fani la nivel global. PHACE vine in premiera la arena dnb, dar nu este un artist nou in planurile noastre. Dintre artistii capabili sa livreze un set de neuro care sa te tina in priza de la inceput pana la sfarsit, Phace este printre primii pe lista: https://www.youtube.com/watch?v=nJbb4LK8r94. Energia si perspectiva spectaculoasa a seturilor sale este educata de lungile sesiuni de productie, atat singur (So Excited sau Stresstest) cat si alaturi de artisti cum sunt Noisia (Program), Mefjus (Decisions) sau Misanthrop (From deep space).

Alaturi de ei, pe scena vor urca JTR, Rendezvous, Hartelion (in premiera la arena dnb), cu VLC la visuals.

Despre bilete, acestea sunt 25 lei in avans (disponibile la magazinele Boarder's si Ollie Gang Shop din Bucuresti), iar la poarta, in seara petrecerii vor fi 35 lei.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 366
Cuvinte cheie: Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 743 zile, 22 Mai. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .