poze spor si chris renegade la atelierul de productie

Spor si Chris Renegade la Atelierul de Productie

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 17 Septembrie 2010 22:00
Atelierul de Productie: Splaiul Unirii 160

Categorii: Petreceri

Deschiderea oficiala a noului hotspot al petrecerilor din Bucuresti, Param Pam Pam, parte a Atelierului de Productie, va avea loc pe 17 septembrie, printr-un warehouse party imens cu 2 scene si multi headlineri.

La prima scena, campionii la categoria beaturi grele Spor si Chris Renegade vor fi gazdele unei sesiuni Lifted Music de 3 ore. Spor, producator si DJ de drum&bass din UK, cunoscut in toata lumea datorita pieselor sale scoase atat la Lifted Music, cat si la celebrele Ninja Tune, Renegade Hardware si Planet Mu. A mai fost prezent in Bucuresti in 2009 in cadrul Drum&Bass Fever 1.0 (alaturi de Chris Renegade, Dub FX si John B). De asemenea, cocheteaza cu muzica electro prin intermediul proiectului sau Feed Me, obtinand sprijin din inclusiv din partea faimosului Deadmau5. Chris Renegade a fost unul dintre managerii labelului Trouble on Vinyl si s-a ocupat in principal de A&R pentru Renegade Hardware si Barcode Recordings. A fost responsabil pentru promovarea multor artisti, printre care si Chase&Status. Unul dintre preferatii publicului roman, Jason Kohnen aka Bong-Ra tocmai a lansat un EP (Monsters EP) foarte apreciat, care il readuce din punct de vedere al soundului la inceputuri. Vor mai fi prezenti si The Filters, Limun, Yuffa si Mo’Fire (live drumming with jungle DJ!)

Scena 2 ii are in focus pe pe exponentii noului val de hip-hop romanesc, Chimie si Dragonu’ aka Specii. Acestia imbina beaturile clasice de hip-hop cu IDM sau dubstep, colaborand cu multi artisti romani aflati in avangarda, precum Silent Strike, Bean sau Limun. De remarcat si seturile marca Grigo, Tzitzi, Grid si Extnct!

*** Petrecerea continua a doua zi, 18 septembrie, in Timisoara la Setup Venue, unde Spor si Chris Renegade vor fi gazdele primului Lifted Session din Timisoara, alaturi de The Filters, Limun, Grid si Phoneme.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 783
Cuvinte cheie: Bucuresti
ana

Adaugat in urma cu 4971 zile, 08 Sep. 2010

Adaugat de aeon

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 294

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .