poze premiera dragoste cu doua fete phoenix

Premieră.Dragoste cu două feţe: Phoenix

Bucuresti , Bucuresti. Luni 8 Iunie 2015 18:00 - Vineri 12 Iunie 2015

Categorii: Spectacole si Filme , Alte Evenimente

Pe 5 iunie, Phoenix se lansează pe marile ecrane din România. Unul dintre cele mai puternice filme ale anului.

Iubirea. Un cuvânt atât de folosit şi un sentiment atât de indispensabil. Iubirea e peste tot, în viaţa reală, în articole, în cărţi, în filme şi tot nu ajungem la saturaţie. Fie că este împărtăşită sau nu, dragostea este motorul nostru.

Iubirea nu este doar roz. Suferinţele, sacrificiile, dezamăgirile sunt şi ele prezente, dar peste toate acestea trebuie să trecem. Ne regenerăm, precum Phoenix, din propria “ cenuşă” pentru a reîncepe.
Din 5 iunie ne vom reînnoi forţele. Vom vedea ce înseamnă cu adevărat să ne renaștem în numele dragostei. Vom învăța cum să ne ridicăm după ce cădem. Nu veți uita niciodată povestea care urmează să o vedeți, despre un labirint al iubirii, din care scapă cine se regăsește!
Imaginaţi-vă că sunteţi în perioada celui de-al doilea război mondial în Germania, un peisaj în care iubirea abia poate să respire.
Nelly (Nina Hoss) a supravieţuit razboiului, dar faţa ei este complet desfigurată. După ce un doctor i-a refăcut chipul complet desfigurat, ea îl caută pe Johnny, soţul ei, despre care nu mai are nicio veste. El este singurul motiv pentru care a reuşit să rămână în viaţă. Între timp, Johnny (Ronald Zehrfeld) o crede moartă şi caută o modalitate de a-i moşteni averea. Nelly intră în viaţa lui sub o altă identitate, iar Johnny nu o recunoaşte. În schimb, îi aduce aminte de soţia lui şi îi propune să o transforme în vechea Nelly pentru a intra în posesia averii sale. Chiar dacă el s-ar putea să fie un trădător, chiar dacă îi acceptă planul său perfid, o parte din ea încă îl iubeşte. Vrea să îşi redea vechea viaţă şi să înţeleagă cine a fost şi cine o să fie. Oare iubirea, deşi trădată, are puterea să reînvie?
Iubirea poate să fie oarbă şi secretele pot trece pe lângă noi. Dar vin si momente în care ne dăm seama că este posibil ca partenerul să aibă de fapt două feţe. Atunci alegerea ne aparţine şi trebuie să ne confruntăm cu propriile sentimente. Îl iertăm sau punem punct relaţiei? Personajul principal din Phoenix, Nelly, are aceeaşi dilemă. Se agaţă de iubirea lui Johnny, dar trebuie să se decidă încotro să se îndrepte.
Regizorul Christian Petzold plasează acţiunea într-o perioadă des ecranizată, dar reuşeşte să descopere o perspectivă nouă prin prisma unei iubiri atipice. Filmul ne arată ce măşti purtăm şi ce minciuni ne spunem nouă înşine în umbra tragediei şi a secretelor.
Phoenix, în regia lui Christian Petzold este cu siguranţă un must see. O să îl vedem pe marile ecrane, începând cu 5 iunie! De neratat!

Trailer în română aici: https://www.youtube.com/watch?v=4hi83ilEY7Q
Pagina de facebook :https://www.facebook.com/phoenixfilmul
* Cu sprijinul Goethe-Institut București, German Films, MEDIA, Dilema Veche
*Parteneri media: Ziare.com, Rol.ro, Cinemagia, Radio România Cultural, Revista Unica, Garbo.ro, 9AM, Ziarul Ring, Eva.ro, Revista Accente, Revista Biz, CafeGradiva, Psihoo.ro, Societatesicultura, CinemaRx, Hyperliteratura, Ziarul Metropolis, CineAmator, Cosmopolitan.ro, Renne.ro, Femeia.ro, MarieClaire.ro

_____________________________________________________________________________
Film distribuit de Asociaţia Culturală Macondo
http://www.asociatiamacondo.ro/
Anca Truța

0725 925 313
asociatia.macondo@gmail.com

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1523
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

asociatia macondo

Adaugat in urma cu 3244 zile, 11 Mai. 2015

Adaugat de asociatiamacondo

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 19

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .