poze tur ghidat al cabinei de proiectie la happy cinema

Tur ghidat al cabinei de proiectie la Happy Cinema

Bucuresti , Bucuresti. Luni 15 Aprilie 2019 12:00 - Vineri 19 Aprilie 2019
Happy Cinema București se află pe Șoseaua Progresului 151-171, Sector, 5, Bucuresti (în incinta Liberty Center, etaj doi).

Categorii: Spectacole si Filme , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 1/0

Grupurile organizate de copii pot vizita cabina de proiecție la Happy Cinema București în săptămâna 15-19 aprilie.

În săptămâna 15-19 aprilie Happy Cinema București invită copiii să descopere secretele din spatele marelui ecran de cinema. Vraja proiectării filmelor este explicată pe înțelesul celor mici, care pot vizita cabina de proiecție Happy Cinema București.
De unde ajunge imaginea pe ecranul de cinema? Cum arată echipamentul de proiecție și care sunt misterele utilizării lui? Cum arată “fizic” filmele din programul de cinema? Copiii vor vedea locul din care pornește imaginea și sunetul unui film proiectat în sala de cinema și vor beneficia gratuit de un mic tur explicativ.
Cabina de proiecție va putea fi vizitată de grupurile organizate de minim zece copii înainte sau după vizionarea unei animații din program în perioada 15-19 aprilie.
Happy Cinema propune această activitate atât grupurilor de elevi din Școala Altfel cât și grupurilor organizate de copii cu vârste între 7-14 ani.
“Una din valorile Happy Cinema cu care ne mândrim este accesibilitatea. Ne place să fim aproape de clienții noștri și să le oferim întotdeauna o experiență diferită și inovativă. Prin această invitație ne deschidem cinematograful către publicul tânăr, care este de obicei foarte curios să afle cât mai multe și să înțeleagă mecanismele din spatele vizionării unui film. Astfel, turul cabinei de proiecție va fi posibil în săptămâna 15-19 aprilie la Happy Cinema București”, declară Ecaterina Mateescu, administrator al Happy Cinema.

Vizita se poate realiza doar cu o programare în avans pe adresa de mail office@happycinema.ro sau telefonic la numărul 0775569976. Vizita va dura aproximativ 15 minute, cu un număr maxim de 25 de persoane per grup. Pentru grupuri mai numeroase, se vor organiza vizite succesive.

Printre animațiile pe care copiii le pot viziona în aprilie la Happy Cinema se numără Dumbo 3D, Jack și figurinele fermecate, Missing Link și Parcul de distracţii.


Website: www.happycinema.ro

Mai multe detalii: https://www.happycinema.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 128
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

happycinema

Adaugat in urma cu 76 zile, 01 Apr. 2019

Adaugat de happycinema

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 98

Alte Evenimente din Bucuresti
forever young festival 2019 la romexpo

Forever Young Festival 2019 la Romexpo

Bucuresti, Bucuresti. 21 Iun 2019 - 23 Iun 2019
ziua mondiala a refugiatului

ZIUA MONDIALA A REFUGIATULUI

Bucuresti, Bucuresti. 20 Iun 2019 - 23 Iun 2019
concurs de catan cu extensia orase si cavaleri

Concurs de Catan cu extensia Orase si Cavaleri

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iun 2019 - 17 Iun 2019
concurs de rentz

Concurs de Rentz

Bucuresti, Bucuresti. 24 Iun 2019 - 24 Iun 2019
  • Ai ceva de zis?

    .