poze best of tiff la grand cinema digiplex

Best of TIFF la Grand Cinema Digiplex

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 11 Iunie 2013 - Luni 17 Iunie 2013

Categorii: Spectacole si Filme , Festivaluri

Intre 11 si 17 iunie cinefilii care nu au avut ocazia sa ajunga la Cluj vor putea viziona la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City o selectie a celor mai bune filmele prezentate la editia cu numarul 12 a Festivalului.

Pe parcursul acestor 6 zile de festival, publicul este invitat să urmărească, 15 producții marca TIFF, care merită a fi vizionate, iar cele are au atras atenția juriului sunt: Prince Avalanche, drama care a luat Ursul de Argint pentru cel mai bun regizor la Festivalul Internațional de Film de la Berlin 2013 și Samsara documentarul care a participat la festivaluri precum cele din Toronto, Varșovia, Dublin și a luat numeroase premii ca premiul criticilor de film (Cel mai bun documentar)/Dublin Film Critics Award (Best Documentary) – Dublin 2012.
Gala de închidere a Retrospectivei TIFF București, va avea loc la Grand Cinema Digiplex, luni, 17 iunie, ora 20:00 cu vizionarea documentarului Samsara, în prezența Stefaniei Magidson, Președintele Fundației Blue Heron și soția producătorului, și a lui Tudor Giurgiu, director Transilvania International Film Festival (TIFF). Filmul Samsara va rula în format 4K în sala Grand Ultra, una dintre sălile cu cea mai nouă și avansată tehnologie. Unicitatea acestei săli este dată de ecranul larg de 21 de metri, de sistemul de sunet IOSONO, dar și de conceptul “black box”: tavanul, pereții și scaunele sunt negre și gri închis pentru o izolare completă a ecranului.

Mai multe detalii: http://www.goingout.ro/

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3944 zile, 10 Iun. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .