poze maratonul revelionului la opera nationala 2012

Maratonul Revelionului la Opera Nationala 2012

Bucuresti , Bucuresti. Luni 31 Decembrie 2012 18:00
Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 70-72

Categorii: Spectacole si Filme , Muzica si Concerte

Revelion 2013 in stil mare la Opera Nationala din Bucuresti

În 2012, pentru al şaptelea an consecutiv, spectatorii se vor bucura de o seară specială, îmbinând muzica clasică, o reprezentaţie artistică de calitate, o distribuţie de excepţie, urmate – pentru cei care aleg să îşi petreacă noaptea de Revelion la ONB – de tombolă, cină festivă, foc de artificii şi alte surprize. Spectacolul va începe la ora 18.00. Întregul eveniment este reunit sub titlul „Maratonul Revelionului la Opera Naţională Bucureşti”, devenit în noiembrie 2010 marcă înregistrată.

Şi în acest an spectacolul propus publicului este celebra operetă compusă de Johann Strauss – fiul, “Liliacul”, o producţie (scenografie si regie) a celebrului teatru liric londonez Royal Opera House (Covent Garden).

Din distribuţie vor face parte artiştii: Marian Pop (artist invitat), Crina Zancu, Petre Burcă (artist invitat), Mihaela Işpan, Lucian Corchiş, Stefan Popov (artist invitat), Vasile Chişiu, Veronica Anuşca, Valentina Tudose.

Baritonul Marian Pop, solist de talie internaţională care va interpreta rolul lui Eisenstein, a fost aplaudat pe scene din străinătate precum: Florida Grand Opera, Michigan Opera Theatre, Opera din Philadelphia, Teatrul din Basel, Staatsoper Stuttgart, Vienna Staatsoper s.a.

Rolul lui Frosch va fi interpretat de Pavel Bartoş, actor al Teatrului Odeon.

Momentele de balet vor fi interpretate de: Monica Petrică, Mariya Lozanova, Shuhey Yoshida. Soliştii vocali, balerinii, orchestra şi corul ONB – coordonat de maestrul Stelian Olariu – vor evolua sub bagheta dirijorului Vlad Conta.

Pe lânga artiştii mentionaţi, la fel ca în fiecare an, o serie de invitaţi surpriză vor participa la “Balul prinţului Orlofsky” din actul al II-lea.
Cei care doresc să cumpere bilete numai la spectacol sunt aşteptaţi la casa de bilete a ONB începând de luni, 3 decembrie.
Pachetul complet la Maratonul Revelionului la Opera Naţională Bucureşti® costă 420 de lei, la care se adaugă costul tombolei (10 lei) si preţul biletului la spectacol, în funcţie de categoria aleasă.
Cei care doresc să cumpere bilete numai la spectacol acestea pot fi achiziţionate direct la casa de bilete a Operei Naţionale Bucureşti, iar preţul lor variază în funcţie de categorie:
- Categoria I – 65
- Categoria II – 55
- Categoria III – 30
- Categoria IV – 15
- Categoria V – 8

Mai multe detalii: http://www.sapteseri.ro

Pret bilet: 420 Lei

Comenteaza pe Facebook
george

Adaugat in urma cu 4158 zile, 27 Nov. 2012

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .