poze spectacol rhythm of the dance
poze spectacol rhythm of the dance

Spectacol RHYTHM OF THE DANCE

Bucuresti , Bucuresti. Luni 27 Aprilie 2015 20:00
Teatrul National, Sala Mare

Categorii: Spectacole si Filme , Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 900/900

Campionii mondiali ai dansurilor irlandeze vin in primavara la Bucuresti! Acestia vor ajunge si in Suceava, Iasi, Brasov, Cluj si Timisoara!

Pe 27 aprilie 2015, bucurestenii au ocazia sa vada live spectacolul Rhythm Of The Dance, oferit de Compania Nationala de Dansuri a Irlandei. Spectacolul se va desfasura la Teatrul National, in Sala Mare, si este organizat de Project Events. Acest spectacol va fi printre primele ce vor avea loc in noua Sala Mare, cea mai spatioasa sala a teatrului, cu o scena ce dispune de dotari de ultima ora!

Romanii din Constanta, Suceava, Iasi, Bucuresti, Brasov, Cluj si Timisoara se vor putea bucura in luna aprilie de un spectacol unic! Compania Nationala de Dansuri a Irlandei va prezenta spectacolul Rhythm Of The Dance in sapte orase din Romania, in perioada 24-30 aprilie 2015!

Rhythm Of The Dance este genul de spectacol pe care trebuie sa-l vezi cel putin o data in viata. 5 milioane de persoane din peste 50 de tari se pot lauda ca l-au vazut deja, povestea celtilor si a druizilor imbinand perfect arta dansului, maestria si imaginatia cu talentul dansatorilor si cele mai performante tehnici de sunet si lumina!

Spectacolul ce tine aproximativ doua ore este o incursiune in lumea dansurilor traditionale celtice, un poem epic, ce descrie calatoria celtilor de-a lungul timpului, un liant ce uneste vechea arta celtica si arta contemporana cu cele mai moderne tehnici si efecte speciale.

Inca de la infiintare, in 1999, protagonistii Rhythm of the Dance in frunte cu Mark C. Tynan, coregraful care a creat spectacole pentru celebrul Michael Flatley, au strans in jurul lor milioane de fani si au sustinut turnee pe tot mapamondul (Suedia, Belgia, Italia, Germania, Luxemburg, Austria, Turcia, India, Thailanda, Abu Dhabi, Australia, Norvegia, Danemarca, Olanda, Franta, Elvetia, Iugoslavia, Portugalia, Taiwan, Malayesia, SUA, Egipt, Polonia, Rusia, Ucraina, Lithuania, Grecia, China, Singapore, Dubai, Argentina, Siberia, etc..)!

Programul turneului este urmatorul:
24 aprilie - Constanta - Casa de Cultura a Sindicatelor
25 aprilie - Suceava - Casa de Cultura a Sindicatelor
26 aprilie - Iasi - Casa de Cultura a Studentilor
27 aprilie - Bucuresti - Teatrul National Bucuresti
28 aprilie - Brasov - Sala Patria
29 aprilie - Cluj - Casa de Cultura a Studentilor
30 aprilie - Timisoara - Opera Romana

Biletele au preturi cuprinse intre 100 si 300 de lei si se gasesc din data de 4 Februarie 2015, in reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: www.BILETOO.ro si www.BILET.ro!

Mai multe detalii: http://projectevents.ro/evenimente/rhythm-of-the-dance

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2651

Eveniment postat de organizator

project events

Adaugat in urma cu 3333 zile, 06 Mar. 2015

Adaugat de Project Events

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .