poze alearga

Alearga

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 18 Aprilie 2015 19:30
Str. Ion Minulescu 67-93

Categorii: Spectacole si Filme

spectacol de teatru

Aleargă – Adaptare după romanul omonim de Ana Maria Sandu
Concept: Silvia Călin
Cu: Nicoleta Lefter
Visuals: Black Horse Mansion
Producție: WASP – Working Art Space and Production
„Corpul e singurul meu animal de companie.
Îl îngrijesc, îl hrănesc, dar încă n-am ajuns să-i vorbesc.
O prietenă din Canada mi-a zis de curând că ea poate.
Am invidiat-o sincer, mai ales atunci când m-am hotărît să las dracului toate scuzele din lume și să încep să alerg. Obiceiul ăsta nesuferit care te scoate din casă pe orice vreme…”
(Ana Maria Sandu, Aleargă)
Silvia Călin despre “Aleargă” : De fiecare dată când citesc un text care lasă ceva urme în ADN-ul meu, încep un exercițiu aproape reflex prin care îmi imaginez cam cum ar arăta un spectacol de dans. Majoritatea cuvintelor rămân undeva în mine și în exterior apar imagini, stări, frânturi de text…După ce am primit cartea Anei Maria Sandu ,“Aleargă”, de la actrița Nicoleta Lefter și am citit-o, m-am gândit că primul lucru pe care trebuie să-l fac este să nu stric textul, care-mi place foarte tare și să am grijă să valorific așa cum trebuie un actor minunat. Așadar, marea mea provocare în acest spectacol este găsirea echilibrului între cuvânt, mișcare și imagine.

Silvia Călin | BIO

Absolventă a Liceului de Coregrafie „Floria Capsali” și a Universității de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, secția Coregrafie, premiată în anul 2000 la International Eurodans din Iași, Silvia Călin a participat la ateliere de dans contemporan susținute de Pascaline Verrier, Pascal Allio și Christine Bastin și a fost membră a Companiei „Orion Balet”. Ulterior a semnat coregrafii pentru piese de teatru regizate de Teodora Herghelegiu și de Dragoș Galgoțiu.

Ana Maria Sandu | BIO

Ana Maria Sandu a absolvit Facultatea de Litere a Universității București și cursurile de masterat în literatură română contemporană ale aceleiași facultăți. Trăiește la București.
A debutat în 2003 cu volumul Din amintirile unui Chelbasan (Editura Paralela 45), reeditat în 2013 la Editura Art. În 2006 a publicat la Editura Polirom, în colecția “Ego. Proză”, romanul Fata din casa vagon. În 2010 a publicat romanul Omoară-mă! (Editura Polirom). Romanul a fost tradus în limba italiană în 2012. În 2013 a publicat cel de-al patrulea volum, Aleargă (Editura Polirom). Este redactor la revista Dilema veche.

Nicoleta Lefter | BIO

Considerată una dintre cele mai versatile actrițe de teatru și film din generația sa, Nicoleta Lefter are la activ zeci de roluri în spectacole de teatru independent sau ca angajată a Teatrului Odeon din București. Pentru rolul din spectacolul independent “Trei femei înalte” a primit Premiul Publicului pentru cea mai bună actriță în 2012, la Maratonul Teatrului Independent București. Premiul „Timica”, pentru cea mai buna actriță și tânără speranță din spectacolul „Titanic Vals” în cadrul Festivalului de Bulevard al teatrului Nottara.

Mai multe detalii: http://waspmagazine.com/alearga-silvia-calin/

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1001

Eveniment postat de organizator

wasp

Adaugat in urma cu 3299 zile, 14 Apr. 2015

Adaugat de waspstudios

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .