poze avanpremira sa nu ma ui i parodia vie ii de dupa casatorie

Avanpremiră Să nu mă uiți - Parodia vieții de după căsătorie

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 4 Aprilie 2015 18:00
IN CULISE, Copper's Pub, Bd. Hristo Botev, nr. 25

Categorii: Spectacole si Filme

Sâmbătă, 04 aprilie, de la ora 18:00, În Culise te invită la avanpremiera Să nu mă uiți, o parodie hilară despre lipsa de comunicare care se instalează în cuplu, după căsătorie. Bazat pe piesa de teatru”Talk Show” scrisă de Ștefan Caraman, spectacolul regizat de Alex Vlad aduce în atenția spectatorilor caracterul efemer al iubirilor care se doresc a fi eterne.

Motto - ”Ne-am unit fără să ne asumăm nicio obligație; pentru că ne iubeam. Acum vin pretențiile? Chiar te întreb foarte serios: de ce îmi reproșezi că nu te mai iubesc? În virtutea cărei logici? Cărui legământ?”

Ce bine trebuie să fie când îți dai seama că ai găsit cele două mâini de care aveai nevoie să te ajute să muți munții din loc. Ai forță, entuziasm și speranță. Și multe visuri, construite împreună sau separat, pe care le împingeți amândoi spre îndeplinire. Apoi mâinile încep să-și piardă puterea, îmbrățișările să fie lipsite de vlagă și amnezia vă convinge să trageți în direcții opuse. Dacă nu ai uita tot ce ai simțit la început…

Să nu mă uiți realizează o caricatură a drumului parcurs de soț și soție într-o căsnicie în care, din cauza lipsei de comunicare, intervine rătăcirea față de partener. O dramă cu accente comice, în care hazul și tragicul se nasc din universalitatea neînțelegerilor din cuplu, reușind să-l convingă pe spectator să nu uite…

Un spectacol cu Florin Frățilă și Cosmina Soare, în regia lui Alex Vlad. Regia tehnică este realizată de Bogdan Ionescu și Dragoș Patraulea.

Sâmbătă, 04 aprilie, începând cu ora 18:00 sunteți așteptați în bd. Hristo Botev nr. 25 (Copper’s Pub) să vedeți un spectacol amuzant și profund despre transformările relațiilor de iubire. Să nu uiți!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1441901076103292/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 714
Cuvinte cheie: Bucuresti
teodora rosu

Adaugat in urma cu 3286 zile, 30 Mar. 2015

Adaugat de Teodora13141

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 682

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .