poze aventurile dragonului sunny continua in cartierul pove tilor

Aventurile dragonului Sunny continuă în „Cartierul Poveștilor” –

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 26 Februarie 2017 11:00

Categorii: Spectacole si Filme

Cei mici sunt așteptați duminică, 26 februarie, începând cu ora 11.00, la un spectacol de teatru interactiv realizat de Teatrul „Ion Creangă” cu sprijinul Ambasadei Statului Israel de la București.

Cei mici sunt așteptați duminică, 26 februarie, începând cu ora 11.00, la un spectacol de teatru interactiv realizat de Teatrul „Ion Creangă” cu sprijinul Ambasadei Statului Israel de la București. Spectacolul propune o formă specială de teatru și se desfășoară în spații de joc miniaturale: căsuțe colorate care, precum cărțile de povești, spun basmele preferate ale copiilor, de data aceasta cu ajutorul actorilor. Evenimentul are loc în Sun Plaza, în zona restaurantelor de la etajul 1.
„Cartierul Poveștilor” este o formă specială de spectacol care urmărește dezvoltarea simțului artistic al celor mici, valorizarea capacității și a potențialului lor de a se implica în actul artistic. Subiectele poveștilor aduc în discuție dragostea dintre frați, iubirea pentru părinți și pe cea a părinților pentru copii, ajutându-i astfel pe cei mici să-i înțeleagă și mai bine pe cei din jurul lor.
Cei mici sunt invitați să privească spectacolul prin ferestrele căsuțelor. Personajele, păpuși de mărimea unui deget, își spun poveștile invitându-i pe micii spectatori să se implice în acțiune. Copiii devin astfel actori și regizori, ajutându-l pe Dragonul Sunny să creeze magie prin bucurie în „Cartierul Poveștilor”.
Spectacolul durează 30 de minute și are loc în cinci căsuțe din lemn, fiecare dintre ele având o tematică diferită. Copiii participă pe rând la toate poveștile și la ateliere de creație.
Înscrierile se fac în două serii, la 11.00 și la 13.00, la standul special amenajat din zona restaurantelor. Cele cinci spectacole vor avea loc, unul după altul, între orele 11.30 și 15.30.
Dragonul Sunny îi așteaptă pe cei mici și cu chef de joacă în „Cartierul Poveștilor” din Sun Plaza duminică, 26 februarie, începând cu ora 11.00!
Mai multe detalii pe: https://www.sun-plaza.ro/event/sunny-porneste-aventura-din-cartierul-povestilor/ sau pe https://www.facebook.com/events/1863044510632324/

Mai multe detalii: https://www.sun-plaza.ro/event/sunny-porneste-aventura-din-cartierul-povestilor/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 639
Cuvinte cheie: Bucuresti
alina lupuleac

Adaugat in urma cu 2591 zile, 22 Feb. 2017

Adaugat de AlinaDSP

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 51

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .