poze bucure ti mamma mia pur i simplu irezistibil

București - Mamma Mia! Pur și simplu irezistibil!

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 15 Martie 2019 19:00
Sala Palatului, Strada Ion Câmpineanu, nr. 28

Categorii: Spectacole si Filme

„MAMMA MIA!” : prima reprezentație din acest an, la Bucuresti

La final de iarna, o scurtă vacanță pe o insulă însorită este întotdeauna o idee bună. Și nu oricum, ci împreună cu familia și prietenii. Iar dacă în program sunt incluse muzică, dans, o frumoasă poveste despre prietenie, relații, iubire, dar și mult umor, nici că există un alt loc mai potrivit decât... Sala Palatului din București!

Pe 15 martie, în primul spectacol din Bucuresti, MAMMA MIA! va aduce atmosfera insulei grecești la București, iar toți cei care doresc să facă un cadou special de sărbători celor dragi pot achiziționa bilete cu preț redus până pe 31 ianuarie.

„MAMMA MIA!” revine la București cu cele mai frumoase decoruri, cu 18 de dansatori și 8 soliști, coregrafii originale, costume spectaculoase și muzică live.

DISTRIBUŢIA VA FI ANUNŢATĂ ÎN CURÂND
Musicalul „MAMMA MIA!” a fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. A devenit al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway și al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu 5.124 de reprezentații. În orice zi au loc cel puțin 7 show-uri „MAMMA MIA!", în jurul lumii.

Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat și al doilea film Mamma Mia 2.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 825
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 1915 zile, 31 Dec. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .