poze cinema si iubire la grand cinema digiplex
poze cinema si iubire la grand cinema digiplex

Cinema si iubire la Grand Cinema Digiplex

Bucuresti , Bucuresti. Joi 14 Februarie 2013 20:00 - Duminică 17 Februarie 2013
Grand Cinema Digiplex, Baneasa Shopping City

Categorii: Spectacole si Filme

1+1=2. Acesta ar fi echivalentul matematic al iubirii, subiectul principal al Zilei Îndrăgostiţilor. Grand Cinema Digiplex îţi propune însă o formulă nouă în care 1+1 fac muuult mai mult decât 2.

Astfel, în ziua de 14 februarie, beneficiezi de oferta specială pentru îndrăgostiţi: cumperi 1 bilet şi primeşti unul extra. Ai de ales dintr-o listă generoasă de filme.
Surprizele continuă în weekend-ul iubirii, pentru toţi cei care cumpără minim 2 bilete: weekend-uri romantice, vouchere de reducere pentru cine în doi sau meniuri Romantice la preţuri speciale. Restaurantele Tepaniaky, Mandarin, Argentine, Greek Tavern şi Mille Sapori îţi oferă vouchere cu 15% reducere.
Ofertele se supun anumitor termeni și condiții. Regulamentul este disponibil pe www.grandcinemadigiplex.ro
Pe lângă ofertele speciale pregătite, Grand Cinema Digiplex şi Băneasa Shopping City te invită la o serie de evenimente care celebrează iubirea.
În seara de 14 februarie, de la ora 20:00, te aşteptăm la proiecţia concertului susţinut de Andrea Bocelli, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti ai muzicii clasice din toate timpurile. “Love in Portofino” este un concert cu adevărat romantic, care acoperă o gamă extinsă de cântece de dragoste binecunoscute. Bocelli a invitat alături de el, într-unul dintre cele mai frumoase locuri de pe pământ, artişti talentaţi şi apreciaţi: violonista Caroline Campbell, starul german Helene Fischer şi cântăreaţa braziliană Sandy; trompetistul Chris Botti şi însăşi logodnica sa, Veronica Berti. Preţul unui bilet este de 55 RON, dar cumparând două bilete de Ziua Îndrăgostiţilor vei beneficia de preţul special de 95 RON. În plus, cumpărarea biletului la acest eveniment îţi dă posibilitatea câștigării unei invitații de 2 persoane sau o reducere automată de 10% din preţul biletului pentru spectacolul susținut de Andrea Bocelli în București, pe 25 mai. Biletele cu reducere se pot cumpăra exclusiv de la sediul organizatorului Project Events.

Weekend-ul iubirii se va încheia cu Marea Paradă în stil Rio din data de 17 februarie, de la ora 16:00. Wilmark Dance Academy, Baletul Edi Stancu, Antonio dos Santos şi Trupa Alemar Capoeira vor străbate centrul comercial în paşi de samba şi te vor atrage într-o defilare spectaculoasă!
Tot ce trebuie să faci este să îţi dai întâlnire la Grand Cinema Digiplex!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 880
cristina

Adaugat in urma cu 2902 zile, 14 Feb. 2013

Adaugat de gemyna

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 26

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
  • Ai ceva de zis?

    .