poze coana chirita ajunge la grand cinema digiplex

Coana Chirita ajunge la Grand Cinema Digiplex

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 27 Aprilie 2013 11:00
Grand Cinema Digiplex, Baneasa Shopping City

Categorii: Spectacole si Filme

Coana Chirița se întoarce din excursia în Europa, iar prima oprire este la Grand Cinema Digiplex. Copiii care iubesc teatrul au prilejul de a face cunoștință cu renumitul personaj al literaturii române, Coana Chirița. Pentru a-i cunoaște povestea, cei mici sunt invitați sâmbătă, 27 aprilie, începând cu ora 11:00, la cinematograful Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City.

„Coana Chirița” le promite copiilor, dar și părinților, o oră plină de haz în cadrul acestui spectacol de teatru. Interpretarea actorilor, muzica inspirată și textul actualizat îi vor purta pe micuți în vremurile de demult, atunci când toată lumea se lupta pentru îmbogățire. Piesa reuneşte cele mai celebre replici ale lui Alecsandri, fiind o trecere prin majoritatea pieselor care o au pe Chirița ca personaj principal.

„Coana Chirița” se laudă și cu prezența unor personaje precum Calipsâța, fata care visează la Moulin Rouge, Guliță care povestește în stilul său caracteristic ce a văzut prin Europa, Musiu Charles care se strecoară în casa Chiriței și creează numai încurcături și Bărzoi, soțul Chiriței care își dorește să îi facă mereu pe plac soției. Cei care vor da viață personajelor hazlii sunt Isabela Oancea, Mihai Paun, Anton Mihail, Luminita Vologa și Lucian Tatu.

Așadar sâmbătă, 27 aprilie, copiii și părinții lor sunt așteptați să își petreacă o oră plină de haz alături de Coana Chirița, la cinematograful Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City.

Comenteaza pe Facebook
gabor s

Adaugat in urma cu 3994 zile, 22 Apr. 2013

Adaugat de gabor.sonia

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 20

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .