poze cocko i in regia lui horia suru la teatrul na ional bucure ti

Cockoși, în regia lui Horia Suru, la Teatrul Național București

Bucuresti , Bucuresti. Luni 13 Iunie 2016 20:00 - Luni 13 Iunie 2016
TNB: Bd. Nicolae Bălcescu nr. 2

Categorii: Spectacole si Filme

Luni, 13 iunie 2016, de la ora 20.00, va avea loc la Teatrul Național din București (Sala Mică) o reprezentație a spectacolului Cockoși, de Mike Bartlett, în regia lui Horia Suru.

Montat în premieră națională în 2014 la Teatrul Act, spectacolul spune povestea unei relații de lungă durată și eșecul despărțirii unui cuplu disfuncțional. O întâlnire tulburătoare cu o femeie necunoscută, la metrou, zdruncină o legătură ce începuse deja (de mult) să se clatine. Cea mai dificilă întrebare – lupt sau plec? – își găsește răspunsuri diferite din partea fiecărui reprezentant al unui triunghi amoros puțin mai altfel.

Spectacolul a participat la numeroase festivaluri naționale de teatru, fiind unanim apreciat atât din partea criticilor de specialitate, cât și din partea publicului.

"Tensionat şi super-inteligent construit, fără excrescenţe şi fără răsfăţuri regizorale, fără banalităţi glazurate oferite drept trufandale, fără goluri de aer ori căderi de tensiune. Cu învolburări în crescendo, cu încrâncenări atent cumpănite, cu multă, cu foarte multă umanitate. Cu o autenticitate absolut copleşitoare, cu un efect de real niciodată fisurat." (Mircea Morariu)

Din distribuție fac parte actorii Rareș Florin Stoica, Fulvia Folosea, Vlad Nemeș și Ionel Mihăilescu. Pentru rolul din acest spectacol, Vlad Nemeş a fost nominalizat la categoria Debut a Premiilor Galei UNITER, 2015.

Spectacolul este coprodus de Asociaţia ENTHEOS şi GrayPlay Performing Arts. Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul mystage.ro – https://www.mystage.ro/spectacole/cockosi-170.

Dramaturg și regizor de teatru, Mike Bartlett este unul dintre cei mai prolifici autori, scriind texte pentru teatru, radio, cinema și televiziune (BBC, ITV, Big Talk, Drama Republic). Piesele sale au fost jucate în cele mai importante teatre din Marea Britanie. Piesa Cock a fost prezentată în premieră în 2010 la Royal Court Londra și a câștigat Premiul „Laurence Olivier”, cea mai importantă distincție britanică, fiind montată ulterior pe Broadway.

Horia Suru este unul dintre cei mai apreciați creatori ai tinerei generații. A absolvit Facultatea de Teatru și Televiziune la Universitatea „Babes-Bolyai“ din Cluj-Napoca, semnând încă din 2008 regia a numeroase spectacole. Cele mai recente montări ale sale sunt Columbinus la Teatrul Municipal Baia Mare, Umbre. Un studiu la Teatrul Excelsior București și Refugiul la Teatrul Odeon. Mai multe informații despre regizor și despre spectacolele sale puteți găsi pe site-ul horiasuru.ro.

Mai multe detalii: https://www.mystage.ro/spectacole/cockosi-170

Pret bilet: 33 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 748

Eveniment postat de organizator

simona rentea

Adaugat in urma cu 2873 zile, 07 Iun. 2016

Adaugat de simonarentea

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .