poze croitorasul cel viteaz vine pe scena grand cinema more

Croitorasul cel Viteaz vine pe scena Grand Cinema & More

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 24 Mai 2014

Categorii: Spectacole si Filme

Grand Cinema & More continua seria spectacolelor pentru copii cu piesa Croitorasul cel Viteaz, pusa in scena de Teatrul de Animatie Tandarica. Aceasta va putea fi vizionata sambata, 24 mai, incepand cu ora 11:00.

Croitorasul cel Viteaz spune povestea unui croitor sarac, a carui aventura incepe dupa ce, cu ajutorul unei basmale, ucide dintr-o data cele sapte muste.
Basmul Croitorasul cel Viteaz face parte din colectia de povestiri culese de Fratii Grimm si a cunoscut o multitudine de variante de-a lungul timpului. Pastrand linia clasica a povestii, spectacolul pus in scena la Grand Cinema & More integreaza tehnici ale teatrului de animatie, folosind marionete si procedee de manuire impresionante. Cu elemente de grafica si animatie digitala care se pliaza pe accentele muzicale si pe scenografie, spectacolul va capta atentia celor mici, oferindu-le o incursiune de neuitat in lumea fantastica a basmelor.
Din distributie fac parte Florin Mititelu, Ilona Hrestic, Jou Jou Dragan, Simina Constantin, Viorel Ionescu, Paul Ionescu, iar scenografia este semnata Marian Sandu. Grafica 3D este asigurata de Radu Constantinescu, iar ilustratia muzicala de Vasile Manta.
Programul complet al spectacolelor ce vor fi jucate pe scena Grand Cinema & More poate fi gasit pe pagina http://www.grandentertainment.ro.

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 2200 zile, 21 Mai. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .