poze  doi dintre noi un spectacol cu ana pepine si paul cimpoieru
poze  doi dintre noi un spectacol cu ana pepine si paul cimpoieru poze  doi dintre noi un spectacol cu ana pepine si paul cimpoieru

"DOI dintre NOI", un spectacol cu Ana Pepine şi Paul Cimpoieru

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 14 Decembrie 2013 19:00
Teatrul de pe Lipscani - sala Rapsodia

Categorii: Spectacole si Filme

Dacă mergeţi Sâmbătă, 14 Decembrie, ora 19:00, la spectacolul “Doi dintre noi”, este aproape sigur că o să vă placă, dar după ce ieşiţi din sală, vă întrebaţi dacă a fost teatru sau dans. Pentru că este puţin diferit chiar şi de spectacolele cu care ne-au obişnuit cei din Compania de teatru “Passe Partout – Dan Puric”.

De fapt, este un emoţionant eseu vizual şi coregrafic, care a împrumutat multe elemente teatrale. Atât de multe încât în orice moment riscă să se apropie de teatru până nu mai ai îndoieli, ca apoi să se îndepărteze din nou. Şi chiar această separare fragilă şi incertă este calitatea spectacolului. Povestea de iubire se scrie din gesturi declanşate şi comentate de muzică, expuse în trăiri teatrale. Mişcările sunt gândite la limita firescului dintre dans şi teatru, cei doi actori, Ana Pepine şi Paul Cimpoieru, evitânt să opteze clar pentru vreuna dintre variante. Acest spectacol are un puternic impact vizual asupra spectatorului. Corpurile devin elemente plastice care se pretează unei astfel de gândiri. Iar Ana Pepine şi Paul Cimpoieru înlocuiesc orice explicaţie cu o extraordinară expresivitatea corporală. Îşi poartă personajele într-o poveste de iubire ilustrată pictural. Gesturile şi stările sunt detaliile unui tablou emoţionant. Pentru că el este artist, iar ea îl adoră. Vor transpune viaţă în artă, iar aceasta din urmă va deveni o prelungire a realităţii.

În “Doi dintre noi” ni se propune un exerciţiu captivant de a judeca viaţa şi arta cu aceleaşi instrumente de măsură. Acest lucru nu complică derularea scenelor care vorbesc despre iubirea celor doi. Planurile nu sunt separate, ci se determină reciproc. Ana Pepine are o prezenţă graţioasă, aduce pe scenă un tip de feminitate din care se dezvoltă şi scenariul. Fragilitatea actriţei este folosită convingător în scenele când femeia din realitate este transpusă în pictură, iar ea intră şi iese din această dublă convenţie cu mult firesc. Un tablou viu pe care vi-l recomandăm.

Bilete si rezervari la Casa de bilete a Salii Rapsodia, str. Lipscani 53, Telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.819.
Program: Luni: inchis; Marti-Miercuri: 11 - 18; Joi - Duminica: 12 - 19.

Mai multe detalii: http://www.companiadanpuric.ro/piesa/doi-dintre-noi

Pret bilet: 20 - 30

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1253

Eveniment postat de organizator

ppdp

Adaugat in urma cu 3347 zile, 05 Dec. 2013

Adaugat de managerdp

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 385

Alte Evenimente din Bucuresti
martisoare faurite in romania

Martisoare faurite in Romania

Bucuresti, Bucuresti. 30 Ian 2023 - 10 Feb 2023
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
petexpo targul dedicat animalutelor

PetExpo - targul dedicat animalutelor

Bucuresti, Bucuresti. 19 Mai 2023 - 21 Mai 2023
workshop de dezvoltare personala prin pictura de mandale la sed

WORKSHOP DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN PICTURĂ DE MANDALE – LA SED

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 19 Februarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .