poze  emojiplay
poze  emojiplay poze  emojiplay poze  emojiplay

#EMOJIPLAY

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 22 Ianuarie 2017 19:00
Teatrul Excelsior, Str. Academiei nr. 28

Categorii: Spectacole si Filme

Ideea spectacolului #EmojiPlay este schimbul de mesaje prin intermediul unui limbaj codificat – fie cel corporal, fie cel verbal, cel al imaginilor, precum sunt emoticoanele, cel al abrevierilor – pe care tot mai multă lume le folosește, mesaje care, de multe ori, devin de neînțeles și par absurde pentru cei care nu sunt inițiați în aceste coduri.

“Aș zice că e un spectacol educativ, dar nu am vrut asta. Am vrut să constat că pe undeva se poate comunica în alt fel, decât numai prin vorbe, ceea ce nouă, dansatorilor, ni se întâmplă de când ne naștem, adică noi comunicăm altfel…

Am plecat de la emoticoane și mă întorc la ele. Piesa are o coregrafie paralelă, cu cea a dansatorilor, este o animație care punctează și în același timp se joacă anume cu ceea ce se întâmplă pe scenă… E un spectacol pe care l-am dorit să fie și cu haz: așa cum pe mine mă amuză anumite lucruri tot așa să îl amuze și pe spectator. Am vrut să scriu acest haz cu vitriol și cu o peniță foarte clară…

…E un spectacol pe care l-am făcut repede, pentru că nu am putut să nu-l fac repede și pentru că un e-mail merge repede.

…Am plecat de la ideea mingii, ideea rotundului, care e foarte importantă aici. Un Emoji este rotund, este ca o minge de copil, dar și ca globul pământesc, sau ca planetele. Ne duce la ideea lumii. Faptul că un emoticon care râde e rotund și acel zâmbet sau rânjet e înglobat înseamnă că emoția e într-un rotund… Și DansActorii se contopesc într-un rotund…” (Gigi Căciuleanu)

DansActorii spectacolului sunt Ana Vișan, Irina Strungăreanu, Adrian Nour, Alexandru Călin în alternanță cu Bianca Bor și Vlad Troncea. Echipa de producție este formată din Lelia Marcu-Vladu (asistent coregraf), Les Ateliers Nomad (scenografie video și animație), Pro - DJ Event (coloana sonoră), Corina Boboc (costume), Cristian Petru Simon și Andrei Florea (light designeri).

Spectacolul este o producție a Teatrului Excelsior în parteneriat cu „Gigi Căciuleanu Romania Dance Company”.

Mai multe detalii: http://www.teatrul-excelsior.ro/emojiplay/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 860

Eveniment postat de organizator

art production

Adaugat in urma cu 2677 zile, 20 Dec. 2016

Adaugat de art-production

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 232

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .