poze festivalul tara copiilor la clubul taranului roman

Festivalul Tara Copiilor la Clubul Taranului Roman

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 31 Mai 2013 - Duminică 2 Iunie 2013
Kiseleff 3

Categorii: Spectacole si Filme

Intre 31 mai si 2 iunie, Clubul Taranului si Muzeul National al Taranului Roman se transforma in Tara Copiilor.

Timp de 3 zile, curtea muzeului și spațiile Clubului Țăranului vor fi dedicate exclusiv copiilor, care sunt așteptați la spectacole de teatru, ateliere creative și un târg pentru toată familia. Țara Copiilor este locul în care îndrăzneala artelor și îndemânarea meșteșugarilor se întâlnesc cu energia copiilor, pentru un schimb sănătos de învățături și bucurii.
Evenimentul reunește astfel, într-unul din cele mai prietenoase și îndrăgite locuri din București, tradiția târgurilor găzduite de Muzeul Țăranului și deja obișnuitele evenimente pentru copii organizate de Clubul Țăranului. Printre ateliere, spectacole și zburdălnicii, se vor organiza tururi ghidate de vizitare a muzeului.
Programul include două zile de spectacole de teatru pentru copii, susținute de importante trupe de teatru independente – de la compania Passe Partout Dan Puric, la spectacolul interactiv Tărâmul Basmelor – Începuturi, marionetele trupei Paiața, teatrul de umbre al celor de la Hopa Trop, teatrul de „sufragerie” propus de Lumea lui Momo și teatrul de păpuși al trupei Omidee.
Atelierele creative, organizate de meșteri, artiști plastici și actori, sunt pregătite special pentru a stimula imaginația și a crește capacitatea de comunicare a copiilor. Cei mici vor avea ocazia să participe la ateliere de teatru, pictură, modelaj, povești românești, legende și cântece de peste mări și țări, păpuși, reciclare, construcții, confecționat jucării, zmee, meșteșuguri și însemne tradiționale, ceramică, țesătorie, pictură pe sticlă etc.
La târgul din Țara Copiilor vizitatorii îi vor reîntâlni pe meșterii care vizitează des curtea MȚR – olari, cioplitori, țesători, producatori de turtă dulce și alte bunătăți tradiționale – dar și expozanți noi, cum ar fi producători de jucării și haine eco, librării și edituri care le vor deschide celor mici apetitul pentru povești și lectură. Un loc important în Țara Copiilor îl ocupă ONG-urile care activează în domeniul protecției copilului. Târgul găzduiește de asemenea și o secțiune de troc, schimb de jucării și hăinuțe pentru copii.

Mai multe detalii: http://www.modernism.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3548 zile, 23 Mai. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
curs profesional autocad lt

Curs profesional Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2023 - 23 Feb 2023
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2023 - 23 Feb 2023
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2023 - 23 Feb 2023
curs web design fara programare web

Curs web design fara programare web

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2023 - 23 Feb 2023
  • Ai ceva de zis?

    .