poze gardienii se intorc

Gardienii se intorc

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 19 Septembrie 2009 20:00
Parcul Bazilescu

Categorii: Spectacole si Filme

Gardienii se intorc reprezinta continuarea spectacolului de succes Gardienii Veseli. Este pastrata aceeasi reteta ale carei ingrediente sunt muzica, dansul, umorul fin si de bun gust.

Comicul de calitate este generat de insasi postura corpului fictiv al gardienilor publici care,,,ca urmare a unei dorinte intrinsece" se angajeaza in procesul de promovare a culturii.

Prima parte a spectacolului o constituie un potpuriu de hituri internationale, melodii folclorice sau mai recente reprezentative pentru diferite popoare, printre care amintim Kalinka, Nopti la Moscova, Lili Marlene, Ciobanas cu 300 de oi, Banana Joe, Paloma Blanca. Sunt melodii pe care orice public de oriunde le recunoaste si le asculta cu placere, si pe care actorii le interpreteaza live, pe muzica rescrisa special de catre talentatul compozitor Razvan Diaconu. Coregrafia dansurilor pentru fiecare din aceste cantece a fost elaborata de Ioana Macarie, care a reusit sa pastreze specificul fiecarei nationalitati si sa creeze partituri incantatoare pentru acest spectacol. La implinirea atmosferei specifice fiecarui cantec contribuie si costumele expresive create de Sanda Mitache, o sarcina deloc usoara avand in vedere ca spectacolul se joaca pe o scena mobila si ca actorii se schimba inaintea fiecarei melodii, deci functionalitatea este un element cheie.

A doua parte a spectacolului consta in baletul,,Cotofana hoata" pentru Corpul Gardienilor Publici, un moment de dans elaborat la care actorii Teatrului Masca au lucrat cu maestrul Ioan Tugearu, reusind sa-si depaseasca propriile limite.

Scenariul si regia: Mihai Malaimare
Scenografia: Sanda Mitache
Coregrafia: Ioana Macarie si Ioan Tugearu
Muzica: Razvan Diaconu
Canto: Ozana Barabancea
Instrumente: Jean Olteanu

Cu: Mihai Malaimare, Ana Maria Paslaru, Sorin Dinculescu, Dora Iftode, Ana Sivu Daponte Alina Craita, Aurel Sandu, Bogdan Angelescu, Valentin Mihalache, Andras Gonczy, Laura Dumitrascu, Ana Turos, Razvan Teodorescu, Ionut Ghenu

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 554
Cuvinte cheie: gardienii , Evenimente Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5340 zile, 11 Sep. 2009

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .