poze grand family festival propune distractie la grand cinema more

Grand Family Festival propune distractie la Grand Cinema & More

Bucuresti , Bucuresti. Luni 2 Februarie 2015 12:00 - Vineri 6 Februarie 2015

Categorii: Spectacole si Filme

Aflat la cea de-a sasea editie, Grand Family Festival ofera acces gratuit pentru copiii sub 12 ani la cele mai indragite filme de animatie din ultimii ani

Grand Family Festival, festivalul de film pentru intreaga familie, revine la Grand Cinema & More in perioada 2 – 6 februarie. Aflat la cea de-a sasea editie, evenimentul ofera copiilor sub 12 ani acces gratuit la cele mai indragite filme de animatie si un pret special de 16 lei pentru insotitorii lor.
Grand Family Festival este alternativa distractiva pentru parinti si copii de a petrece timpul impreuna, in perioada vacantei inter-semestriale. Timp de cinci zile, Grand Cinema & More va difuza 7 filme de animatie in format 3D, atat dublate, cat si subtitrate.
„Boxtroli” (3D) este cel mai recent titlu care va fi difuzat la Grand Cinema & More in cadrul festivalului, urmarind povestea unui baietel uman ce a fost crescut de trolii din cutiile de gunoi. Acesta porneste intr-o adevarata aventura in incercarea de a-i salva pe prietenii sai de sub strazile orasului Cheesebridge, amenintati de un malefic responsabil cu deratizarea, gata de orice pentru a-i stapani pe troli.
In programul Grand Family Festival se regasesc si alte animatii indragite de cei mici. „Madagascar 3: Fugariti prin Europa” (3D) este cel de-al treilea film al trilogiei „Madagascar” si continuarea filmului „Madagascar: Evadarea din Africa”. Leul Alex, zebra Marty, hipopotamita Gloria si girafa Melman inca se lupta sa-si gaseasca drumul inapoi spre casa, in New York, insotiti de Regele Julien, de ajutorul sau, Maurice, si Pinguinii cei poznasi. Aventurile lor comice ii poarta acum prin toata Europa, unde gasesc ascunzatoarea perfecta: un circ ambulant, pe care eroii il reinventeaza in stil Madagascar.
Animatia „Pinguinii din Madagascar” (3D) ii are ca protagonisti pe amuzantii si inteligentii pinguini din trilogia „Madagascar”, Skipper, Kowalski, Rico si Private. Acestia se aliaza cu organizatia sub acoperire, The North Wind, pentru a-l opri pe maleficul Dr. Octavius Brine de la planul sau de a distruge lumea.
„Sunt un mic ticalos 2” (3D) spune povestea ex-raufacatorului Gru, care incepe sa se adapteze la viata de familie alaturi de cele trei fetite adoptate de el. Atunci cand are loc o spargere intr-un laborator secret, Gru este chemat sa ajute in investigatii, care il poarta in noi aventuri alaturi de minionii sai.
„Cum sa evadezi de pe Pamant” (3D) spune povestea astronautului Scorch Supernova, care porneste intr-o noua misiune palpitanta. Cand Scorch realizeaza ca este prins miseleste in capcana intinsa de diabolicul Shanker, e randul fratelui sau mult mai firav, Gary, sa preia misiunea de salvare.
„Aventuri in Zambezia” (3D) il are in centru pe tanarul soim Kai, ce isi paraseste postul de observatie, in ciuda dorintei tatalui sau de a-l inrola in trupele de aparare ale Zambeziei. Alaturi de prietenii sai, Kai va avea nevoie de toate abilitatile de zburator si de o uriasa doza de diplomatie pentru a salva orasul.
„Khumba” (3D) prezinta destinul unei zebre ce a avut ghinionul de a se naste numai cu jumatate din dungile negre ce fac mandria tuturor semenilor sai. Invinuit de tatal sau pentru seceta din acel an, care a cauzat moartea mamei sale, Khumba fuge de acasa, constient ca nu poate supravietui singur.
Programul complet al filmelor din cadrul Grand Family Festival este disponibil pe www.grandentertainment.ro

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 3369 zile, 28 Ian. 2015

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .