poze hans zimmer live in praga se vede la happy cinema

Hans Zimmer Live în Praga se vede la Happy Cinema

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 25 Martie 2018 18:00

Categorii: Spectacole si Filme

Un concert energic al unuia dintre cei mai cunoscuți compozitori de muzică de film se vede la Happy Cinema pe 25 martie de la ora 18:00 Show-ul din Praga face parte din cel mai recent tuneu European al lui Zimmer și s-a bucurat de un success de public enorm în capitala Cehiei. Compozitorul se desfășoară pe scenă împreună cu alți 72 de muzicieni ce formează un cor, alături de o orchestră simfonică , de excelentul său backing band ce îl include pe Johnny Marr (The Smiths) și de mulți alți prieteni și colaboratori apropiați ai săi.

Trailer: https://youtu.be/iayGWE3Ic5Y

Durata spectacolului: 2 hours și 19 min

Spectacolul susținut în fața unei mulțimi de 17.000 de persoane reunește cele mai faimoase melodii din cariera lui Zimmer, un muzician câștigător de Oscar. Complexitatea muzicii este dublată de cea a spectacolului de lumini și de calitatea producției audio. De la Pirații din Caraibe la The DaVinci Code sau The Dark Knight, cariera lui Zimmer s-a intersectat foarte des cu cele mai de succes producții cinematografice ale unor regizori precum Ridley Scott, Michael Bay și Christopher Nolan - alături de care a lucrat pentru recentul Dunkirk. Acest concert oferă fanilor muzicii de film ocazia perfectă de a-l vedea pe compozitor într-un show realizat la cea mai înaltă calitate.

Printre melodiile interpretate în cadrul Hans Zimmer Live în Praga se numără temele muzicale din: Gladiatorul, Interstellar, Codul lui da Vinci, Pirații din Caraibe, Sherlock Holmes, Trilogia The Dark Knight, Regele Leu, Rain Man, Driving Miss Daisy și multe altele.

Mai multe informații puteți găsi la: https://www.happycinema.ro/ sau pe pagina de Facebook!Mai multe detalii: https://www.happycinema.ro/hans-zimmer-live-in-praga/

Pret bilet: 26 Lei

Comenteaza pe Facebook
happycinema

Adaugat in urma cu 896 zile, 28 Feb. 2018

Adaugat de happycinema

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 105

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
  • Ai ceva de zis?

    .