poze lucruri pe care le stiu ca fiind adevarate

Lucruri pe care le stiu ca fiind adevarate

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 14 Aprilie 2019 18:00 - Duminică 14 Aprilie 2019
Blv. Regina Elisabeta, nr.45, sector 5

Categorii: Spectacole si Filme

Un spectacol viu, cu un final neasteptat, ce te face sa iti pui intrebari esentiale, asa cum orice spectacol de teatru ar trebui sa o faca. O lectie de viata, o bucata de realitate traita de tinerii artisti!

Autor: Andrew Bovell
Regie: Puiu Serban
Asistenta Regie: Raluca Ghervan
Scenografie: Flavia Stroe
Sunet si lumini: Claudia Ene si Patricia Cordos
Tip spectacol: Comedie emotionanta
Durata: 1h45’ (fara pauza)
Distributie:
Rosie – Irina Noaptes
Pip – Adelina Toma
Mark – Claudian Siman
Ben – Vlad Linta
Fran – Raluca Ghervan
Bob – Dorin Enache

Sinopsis
Reteta unei experiente inedite: peste 200 grame de parfum interbelic se presar 100 grame de arome imbietoare ale preparatelor culinare ale unui chef bucatar iscusit. Se amesteca bine pana ce se obtine un produs omogen urmand ca apoi acesta sa fie asezonat cu portii serioase de rasete copioase si cu talentul si vitalitatea unor actori desavarsiti. Plating-ul va fi conceput conform ultimelor tendinte ale teatrului independent.

V-am facut pofta nu-i asa? Restaurant Elisabeta preia initiativa si invita, intr-un spatiu neconventional, toti “gurmanzii” de teatru sa se infrupte din preparatele sale atat gastronomice cat si culturale in cadrul unui concept inedit, « Pofta de Teatru ».

Pentru a evita orice inconvenient, va rugam sa veniti cu minim o ora inainte de inceperea spectacolului pentru a fi preluate comenzile de mancare/ bautura. Pentru ca dumneavoastra sa puteti savura spectacolul cum se cuvine, ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea acestuia! Va multumim pentru intelegere!

O comedie emotionanta despre un cuplu adult care, in ciuda tuturor problemelor de supravietuire pe care familia contemporana le are de infruntat, mai are timp pentru iubire si umor. Piesa este centrata pe figura mamei, eroina care reuseste sa tina familia unita, ducand pe umerii ei greul cresterii copiilor, intretinerea casei si slujba de asistenta medical, care ii confera eroinei un aspect dur, in spate fiind ascunsa o fire sensibila, timida, dar extrem de temperamentala. Exploziile ei de personalitate fac deliciul spectatorilor, incantati de alternanta dintre comedie si emotie in acest spectacol jucat cu pasiune si daruire de un colectiv de tineri actori grupati in jurul actritei Raluca Ghervan in rolul mamei, cea pe care o cunoasteti deja din celelalte productii ale Teatrului Elisabeta. Ea este cea care le-a fost si in viata reala indrumatoare, fiindu-le profesoara de Arta Actorului alaturi de regizorul si pedagogul Puiu Serban.

Un spectacol viu, cu un final neasteptat, ce te face sa iti pui intrebari esentiale, asa cum orice spectacol de teatru ar trebui sa o faca. O lectie de viata, o bucata de realitate traita de tinerii artisti!

Mai multe detalii: https://teatrulelisabeta.ro/js_events/lucruri-pe-care-le-stiu-ca-fiind-adevarate/

Pret bilet: 35 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 561
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

otilia ioana

Adaugat in urma cu 1841 zile, 14 Mar. 2019

Adaugat de Restaurant Elisabeta

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 906

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .