poze mein kampf grand cinema more

Mein Kampf - Grand Cinema & More

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 23 Octombrie 2015 20:00 - Vineri 23 Octombrie 2015

Categorii: Spectacole si Filme

Mein Kampf - Festivalul National de Teatru la Grand Cinema & More

Grand Cinema & More continuă seria de evenimente culturale de excepție și transmite în exclusivitate trei spectacole din cadrul Festivalului Național de Teatru în cinci mari orașe din țară, dar și în premieră, la nivel internațional prin intermediul institutelor culturale române din Londra, Viena și Chișinău. Cinematograful din Băneasa Shopping City este primul din România care a pus bazele unei colaborări cu Uniunea Teatrală din România – UNITER şi Institutul Cultural Român, oferind astfel, iubitorilor de teatru șansa de a viziona unele dintre cele mai importante producții ale Festivalului.
În perioada 23 octombrie – 1 noiembrie 2015, Grand Cinema & More în colaborare cu locațiile partenere din țară - Cityplex Constanța, Cityplex Brașov, Cinema Trivale Pitești, D’Stars Timișoara - va aduce Festivalul Național de Teatru mai aproape de public.

Seria de transmisiuni în direct va debuta pe 23 octombrie, la ora 20:00 cu difuzarea piesei Mein Kampf, producţie a Teatrului Național Cluj-Napoca, care va deschide Festivalul Național de Teatru pe scena Teatrulului Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti. Celebra piesă a lui George Tabori spune povestea lui Shlomo Herzl, un evreu bătrân vânzător de cărţi care găzduiește în azilul său de noapte un tânăr lipsit de talent, sosit la Viena pentru a studia Arte Frumoase. Tânărul, numit Hitler, este un personaj egocentric, însă pentru Shlomo, nu este decât un om obișnuit. În regia lui Alexandru Dabija și cu o scenografie semnată de Carmencita Brojboiu, „Mein Kampf” este o comedie de neratat care garantează hohote de râs.

Mai multe detalii: http://grandentertainment.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2322
grand cinema more

Adaugat in urma cu 2542 zile, 13 Oct. 2015

Adaugat de Grand Cinema

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 97

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
  • Ai ceva de zis?

    .