poze motanul incaltat si frumoasa din padurea adormita la grand cinema

Motanul incaltat si Frumoasa din padurea adormita la Grand Cinema

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 6 Decembrie 2014 11:00

Categorii: Spectacole si Filme

Grand Cinema & More aduce si in urmatoarele weekend-uri pe scena salii Epika noi spectacole ale Teatrului de Animatie Tandarica. Piesa „Motanul incaltat” se va juca sambata, 6 decembrie, incepand cu ora 11:00, iar reprezentatia „Frumoasa din padurea adormita”, pe 13 decembrie, incepand cu aceeasi ora.

Un basm celebru in folclorul european, „Motanul Incaltat” face parte din copilaria a numeroase generatii de pe tot continentul, avand variante in limbi precum italiana, spaniola, franceza, engleza si germana. Teatrul de Animatie Tandarica adapteaza una dintre cele mai cunoscute variante ale basmului, scrisa de autorul francez Charles Perrault, intr-un spectacol interactiv cu papusi si marionete uriase, muzica si pantomima. Povestea are drept protagonist un motan nazdravan, gata sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a-si ajuta stapanul. Imbracat cu cizme si costum de cavaler, motanul ia infatisarea unui mic nobil si porneste alaturi de fiul cel mic al morarului intr-un lung sir de peripetii. In distributia spectacolului ii regasim pe actorii Alina Teianu/Andreea Ionescu, Ioan Brancu/Viorel Ionescu, Gabriel Apostol, Mihai Dumitrescu/George Simian, Alina Petrescu/Eugenia Barbu. Reprezentatia poarta semnatura regizorului Cristian Pepino.
Spectacolul „Frumoasa din padurea adormita” semnat de Teatrul de Animatie Tandarica respecta linia clasica a povestii. Un povestitor conduce actiunea cu o bagheta magica, da tonul schimbarilor de decor si de lumini, „dirijeaza” actiunea si ii implica pe spectatori in desfasurarea acesteia. Povestea frumoasei printese incepe atunci cand, la botezul sau, o vrajitoare care nu fusese invitata la ceremonie arunca un blestem asupra micutei, pentru a se razbuna. Aceasta prevesteste ca printesa se va intepa in deget cu un fus si ca acest lucru ii va aduce moartea. Insa o ursitoare vine in ajutor si schimba blestemul: atunci cand printesa se va intepa, ea nu va muri, ci va cadea intr-un somn adanc din care numai sarutul unui fecior de domn o poate destepta. Din distributia spectacolului fac parte actorii Alina Teianu, Ana Maria Balescu, Ilona Hrestic, Gabriel Apostol, Viorel Ionescu, Adrian Alexandru Neculcea. Reprezentatia poarta semnatura regizorului Mihai Gruia Sandu.

Stagiunea culturala 2014-2015 de la Grand Cinema & More aduce in fiecare saptamana spectacole ale Teatrului de Animatie Tandarica, de care se poate bucura intreaga familie. Programul complet al pieselor de teatru pentru copii poate fi gasit pe site-ul www.grandentertainment.ro

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 2007 zile, 02 Dec. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .