poze orchestra titanic in premiera la teatrul in culise

Orchestra Titanic, în premieră la Teatrul În Culise

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 28 Noiembrie 2015 19:00
IN CULISE,La Scena, Calea Calarasilor 55

Categorii: Spectacole si Filme

La final de noiembrie, Teatrul În Culise le face cadou spectatorilor o nouă producție de top, un spectacol despre vis și speranță: Orchestra Titanic de Hristo Boytchev va avea avanpremiera sâmbătă, 28 noiembrie de la ora 19:00, în mansarda din Calea Călărașilor nr. 55. Regizat de Florin Frățilă, spectacolul se va mai juca pe 9 decembrie de la ora 20:00 și pe 26 decembrie de la ora 19:00.

O comedie despre speranta, în care teatrul se îmbină cu tehnologia și prezintă și un spectacol vizual inedit, proiecțiile de video mapping realizate de Daniel Ionescu fiind unul dintre punctele forte ale proiectului. Inspirat de povestea orchestrei de pe Titanic, care în timp ce vasul se scufunda interpreta o ultimă melodie, spectacolul este o metaforă pentru viața și existența umană și spune povestea a patru cerșetori care reușesc să pună în aplicare cel mai mare truc al tuturor timpurilor. După o viață trăită pe un peron, așteptând un tren al schimbării care nu mai vine și înecându-și durerile în alcool, vagabonzii descoperă secretul prin care să își curme toate suferințele.
Regizorul spectacolului, Florin Frățilă spune: “Subiectul propus este fascinant – evadarea din propria-ți lume, din propria-ți capcana pe care mintea sau chiar viața însăși ți-o pune și te blochează într-o așteptare teribilă. Este un fel de enciclopedie plină cu aforisme, care adună gândurile unor oameni politici celebri, filosofi sau psihologi și practic oricine vede spectacolul trebuie să plece îngândurat acasă.”
Scriitorul de origine bulgară Hristo Boytchev este unul dintre cei mai apreciați dramaturgi contemporani, piesele acestuia fiind montate pe scenele din întreaga lume (în peste 40 de țări din cele cinci continente). Pe plan internațional, din distribuția spectacolului a făcut parte și actorul scoțian John Hannah, pe care l-ați văzut în „Patru nunți și o înmormântare”, „Spartacus” sau „Mumia”. Traducerea textului în română este semnată de Diana Bulboacă. Pe scenă se vor urca: Alexandru Banciu, Paul Alexandru, Ștefan Nistor, Maria Popovici, Alexandru Minculescu. Video mapping-ul este realizat de Daniel Ionescu. Regia și scenografia sunt semnate de Florin Frățilă.

Mulțumim partenerilor: Șapte Seri, OrașulM.eu, Radio Romania Cultural, 4arte.ro, PeLipscani.ro, Cinemagia, CalendarEvenimente.ro, Eva.ro, InOras.ro, Autentici.ro.

Mai multe detalii pe www.inculise.ro
Urmărește-ne și pe facebook.
Teatrul În Culise. Din 2011, o mică armată de actori, regizori, teatrologi, tehnicieni, spectatori și oameni care iubesc teatrul. Suntem furnizori de distracție și bucurie. O echipă de visători neîmblânziți de sistem, care-și doresc să-ți arate că teatrul poate fi viu și adevarat și că rămâne acel tip de entertainment care merită timpul tău.

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 975
Cuvinte cheie: Bucuresti
teodora rosu

Adaugat in urma cu 3047 zile, 24 Nov. 2015

Adaugat de Teodora13141

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 682

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .