poze  paravan 2 telefoane de matei lucaci grunberg

"Paravan. 2 telefoane." de Matei Lucaci-Grunberg

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 31 Martie 2017 19:00
STRADA BLĂNARI NR.14, BUCUREŞTI

Categorii: Spectacole si Filme

Regia: Matei Lucaci-Grunberg Distribuţia: Irina Antonie, Iulia Ciochină, Tavi Costin, Andrei Cătălin, Mădălina Craiu, Ştefan Huluba Scenografia: Raluca Alexandrescu Afiş: Gabriela Mateescu

* Gala Tânărului Actor-Hop 2014 - Premiul "Cornel Todea" pentru cea mai bună trupă de actori
* Gala Tânărului Actor-Hop 2014 - Premiul pentru cel mai bun spectacol
* Gala Tânărului Actor-Hop 2014 - Premiul pentru prestanţă şi rostire scenică- Tavi Costin

"Paravan – două telefoane de Matei Lucaci-Grunberg, o montare foarte haioasă despre echipa de producţie a unui… spectacol constînd în transferul în dialog telefonic al unor scene din Ionesco, Shakespeare şi Caragiale"
- Iulia Popovici, Observatorul Cultural

"În sfârșit, acest spectacol a dat consistența cerută pentru Secțiunea grup și a servit evidențierea tinerilor actori distribuiți. Scenaristul și regizorul, în nota exercițiilor de studiu din universitate, a propus o amuzantă tratare a unor scene cu personaje cheie din Caragiale, Shakespeare, Cehov și Eugene Ionesco, ansamblate ca la o repetiție generală, condusă de un regizor. ȘTEFAN HULUBA era admirabil în rolul regizorului, personaj compus cu umor, fără exagerări de expresie . Alături de el, evoluau IRINA ANTONIE, ANDREI CĂTĂLIN, IULIA CIOCHINĂ, OCTAVIAN COSTIN, MĂDĂLINA CRAIU în celebre personaje precum, Julieta, Romeo sau Veta, Chiriac, etc. Toți erau remarcabili prin modul în care încercau la o “repetiție” să fie originali în tratarea personajelor. Spectacolul obliga a reține numele acestor tineri actori cu posibilități de afirmare în diverse partituri în viitor."
- Ileana Lucaciu (http://ileanalucaciu.blogspot.ro/)

Un spectacol despre facerea unui spectacol. ”Paravan. Două telefoane” este o comedie dinamică în două acte care prezintă ultima repetiție a unei piese de teatru și premiera ei. Acţiunea se desfăşoară în jurul celor 4 actori, regizorul şi o asistentă de platou. Plin de parafraze la lumea teatrului si la texte clasice din Caragiale, Ionesco, Cehov sau Shakespeare, spectacolul oferă publicului prilejul de a urmări cum se dezvoltă și se construiesc semnificațiile multiple ale unui text dramaturgic, cum se negociază sensuri și trăiri între actori şi cum uneori problemele personale se confundă cu problemele personajului.

Mai multe detalii: http://godotcafeteatru.ro/spectacol~paravan-2span-lang-ronbsptelefoanespan-de-matei-lucacigrunberg~632.html

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 643

Eveniment postat de organizator

godot cafe teatru

Adaugat in urma cu 2558 zile, 27 Mar. 2017

Adaugat de GodotCafe-Teatru

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 48

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .