poze premiera ca la iunion umorul old school i distrac iile de odi
poze premiera ca la iunion umorul old school i distrac iile de odi poze premiera ca la iunion umorul old school i distrac iile de odi poze premiera ca la iunion umorul old school i distrac iile de odi

Premieră CA LA IUNION – umorul old school și distracțiile de odi

Bucuresti , Bucuresti. Joi 22 Ianuarie 2015 19:00
Bl. Hristo Botev, nr. 25

Categorii: Spectacole si Filme

Joi, 22 Ianuarie, ora 19:00, actorii În Culise te așteaptă la premiera spectacolului Ca la Iunion - o aducere-aminte a hazului manierat din comediile de altădată. Spectacolul se desfășoară în noul sediu din Bd. Hristo Botev nr. 25 (Copper’s Pub).

Dacă internetul ar muri, cum ai mai putea zâmbi? Îți arătăm noi - prin umorul old school și distracțiile de odinioară. Ca la Iunion este un spectacol care te duce într-o călătorie în timp și îți arată cât de geniale și de actuale sunt faimoasele sketch-urile optzeciste. Comedianți noi și comedie veche, care-i exact precum vinul: devine din ce în ce mai bună odată cu trecerea timpului. Situații delicios de amuzante, oameni în ipostaze nebunești și o ironie memorabilă și de bun gust!

Pe scenă îi veți vedea pe stimabila Maria Popovici, genialul Ștefan Nistor, eruditul Alex Vlad, simpaticul Paul Alexandru, venerabilul Alexandru Minculescu, remarcabilul Florin Frățilă și suava Cosmina Soare. Regia artistică este semnată de maestrul Cristian Bajora, iar partea tehnică este asigurată de onorabilul Bogdan Ionescu.

Sunteți așteptați Joi, 22 Ianuarie, ora 19:00, pe Bd. Hristo Botev nr. 25 (Copper’s Pub) să gustați din cea mai savuroasă comedie a vremurilor noastre - Ca la Iunion. La bulivar, birjar, la bulivar!
Mulțumim partenerilor: Șapte Seri, Teatral.ro, OrașulM.eu, Ziarul Metropolis, PeLipscani.ro, Metropotam.ro, Concerte-azi.ro, Cinemagia, Raftulcuidei.ro, CalendarEvenimente.ro, Port.ro, ArtWe, Anyplace.ro, IQool, Diseară.ro, Urban.ro, Teatru.Pro, Zile și Nopți, Ileana Andrei.ro, Revista Cațavencii.

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 370
Cuvinte cheie: Bucuresti
teodora rosu

Adaugat in urma cu 1959 zile, 21 Ian. 2015

Adaugat de Teodora13141

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 682

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .