poze premiera ca la iunion umorul old school i distrac iile de odi
poze premiera ca la iunion umorul old school i distrac iile de odi poze premiera ca la iunion umorul old school i distrac iile de odi poze premiera ca la iunion umorul old school i distrac iile de odi

Premieră CA LA IUNION – umorul old school și distracțiile de odi

Bucuresti , Bucuresti. Joi 22 Ianuarie 2015 19:00
Bl. Hristo Botev, nr. 25

Categorii: Spectacole si Filme

Joi, 22 Ianuarie, ora 19:00, actorii În Culise te așteaptă la premiera spectacolului Ca la Iunion - o aducere-aminte a hazului manierat din comediile de altădată. Spectacolul se desfășoară în noul sediu din Bd. Hristo Botev nr. 25 (Copper’s Pub).

Dacă internetul ar muri, cum ai mai putea zâmbi? Îți arătăm noi - prin umorul old school și distracțiile de odinioară. Ca la Iunion este un spectacol care te duce într-o călătorie în timp și îți arată cât de geniale și de actuale sunt faimoasele sketch-urile optzeciste. Comedianți noi și comedie veche, care-i exact precum vinul: devine din ce în ce mai bună odată cu trecerea timpului. Situații delicios de amuzante, oameni în ipostaze nebunești și o ironie memorabilă și de bun gust!

Pe scenă îi veți vedea pe stimabila Maria Popovici, genialul Ștefan Nistor, eruditul Alex Vlad, simpaticul Paul Alexandru, venerabilul Alexandru Minculescu, remarcabilul Florin Frățilă și suava Cosmina Soare. Regia artistică este semnată de maestrul Cristian Bajora, iar partea tehnică este asigurată de onorabilul Bogdan Ionescu.

Sunteți așteptați Joi, 22 Ianuarie, ora 19:00, pe Bd. Hristo Botev nr. 25 (Copper’s Pub) să gustați din cea mai savuroasă comedie a vremurilor noastre - Ca la Iunion. La bulivar, birjar, la bulivar!
Mulțumim partenerilor: Șapte Seri, Teatral.ro, OrașulM.eu, Ziarul Metropolis, PeLipscani.ro, Metropotam.ro, Concerte-azi.ro, Cinemagia, Raftulcuidei.ro, CalendarEvenimente.ro, Port.ro, ArtWe, Anyplace.ro, IQool, Diseară.ro, Urban.ro, Teatru.Pro, Zile și Nopți, Ileana Andrei.ro, Revista Cațavencii.

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 509
Cuvinte cheie: Bucuresti
teodora rosu

Adaugat in urma cu 3354 zile, 21 Ian. 2015

Adaugat de Teodora13141

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 682

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .