poze premiera pregateste te sa fii contaminat cu iubire
poze premiera pregateste te sa fii contaminat cu iubire poze premiera pregateste te sa fii contaminat cu iubire

Premieră. Pregăteşte-te să fii contaminat cu iubire!

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 27 Februarie 2015 18:00 - Miercuri 11 Martie 2015

Categorii: Spectacole si Filme

Léa Seydoux, etichetată de curând drept noua revelație a Hollywood-ului datorită rolului de super-spy 007, poate fi urmărită în cinematografele din România în filmul Iubire Radioactivă: Grand Central, din 27 februarie. Léa ne atrage atenția de fiecare dată când apare pe marele ecran – calmă, seducătoare și aproape hipnotică – iar, în Iubire Radioactivă:Grand Central demonstrează încă o dată că are o prezență impunătoare. Filmul este de neratat, în special datorită distribuției bine alese, imaginii captivante și a firului narativ uşor de urmărit, dar complex în trăirile personajelor.

„ Ce m-a atras la film este viziunea regizoarei, modul în care a ales să spună povestea...ador poveştile de dragoste”

Karole (Léa Seydoux) și Gary (Tahar Rahim) trăiesc povestea unei iubiri apăsătoare și toxice în umbra radioactivă a unei centrale nucleare. Totul din jurul lor este nociv și prezintă o reală amenințare. Prinsă într-un triunghi amoros, Karole este constrânsă să facă o alegere. Gary se confruntă cu nivelul ridicat de radiații la care este supus zi de zi și cu angoasele unei atracții fatale. Mediul radioactiv şi dragostea obsesivă au ceva în comun, regizoarea Rebecca Zlotowski declară că „ la o mai mare expunere, te supui unor anumite riscuri, uneori dragostea este ca o boală”.
Léa spune despre Karole că este un personaj puternic, curajos, cu o construcție interioară asemănătoare cu cea a unui soldat, în ciuda multiplelor scene erotice pe care le interpretează. Deşi a intrat în pielea mai multor personaje controversate, Léa repetă că nu este un „ fan uriaş al scenelor cu sex”.
Rebecca Zlotowski nu a fost nevoită să facă nicio audiţie pentru rolurile interpretate de Léa Seydoux ( cu ea a mai colaborat inclusiv pentru Belle épine) şi Tahar Rahim. S-a gândit la ei încă de la început, le-a făcut propunerea şi au acceptat.
Iubire radioactivă:Grand Central este un must see atât pentru cei care au mai întâlnit-o pe Léa în Misiune: Imposibilă - Ghost Protocol sau în La vie d'Adèle, cât şi pentru cei care caută noi chipuri interesante în cinema.

Mai sunt câteva luni bune până să apară Spectre, aşa că vă recomandăm să o vedeţi înainte pe Léa Seydoux în filmul Grand Central.
Din 27 februarie, pregăteşte-te să fii contaminat cu iubire!
Trailer click aici.
Grand Central va rula la: cinema Elvira Popescu, Union, Grand Cinema Digiplex, Movieplex, în Cluj Napoca la Cinema Victoria, în Tîrgu Mureș la Cinema Arta, în Constanța la Cityplex, în Craiova la Cinema Modern, în Botoșani la Cinema Unirea, în Iaşi la Cinema Republica, în Deva la Cinema Patria și în Piatra Neamț la cinema Dacia.
________________________________________________________________________
Film lansat în România cu sprijinul Tv5Monde.
Parteneri: GDF Suez, RFI, Cinemagia, CinemaRx, Unica, Cafe Gradiva, Ziarul Metropolis, Societatesicultura.ro, Urban.ro, Postmodern.ro


Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1377272489256517

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1080

Eveniment postat de organizator

asociatia macondo

Adaugat in urma cu 3344 zile, 26 Feb. 2015

Adaugat de asociatiamacondo

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 19

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .