poze proiec ie film o poveste lunga

Proiecție film: ''O poveste lungă''

Bucuresti , Bucuresti. Joi 4 Aprilie 2019 20:00 - Joi 4 Aprilie 2019
str.Ion Ghica Nr 3 Cinema Pro

Categorii: Spectacole si Filme

În cadrul festivalului Zilele Culturii Turce la București, organizat de Yunus Emre Enstitüsü - Bucureşti Türk Kültür Merkezi va avea loc și proiecția de film: ''O poveste lungă''.

Regia filmului ''O poveste lungă'' este semnată de către Osman Sınav, iar scenariul este scris de către Yiğit Güralp. Acțiunea se petrece în anii patruzeci și se întinde până în anii șaptezeci, prezentând întâmplări triste, vesele sau emoționante.
Filmul este o adaptare a romanului cu același nume, operă a renumitului scriitor Mustafa Kutlu, în film, regăsindu-se Kenan İmirzalıoğlu în rolul principal precum și Tuğçe Kazaz, Ushan Çakır, Altan Erkekli, Güven Kıraç, Zafer Algöz și Cihat Tamer, în rolurile secundare.
Ali Bulgarul e un emigrant din Balcani care, după ce a rămas orfan la o vârstă fragedă, a emigrat în Turcia împreună cu bunicul său Süleyman, un fost luptător. Bunicul său îi insuflă nepotului său sentimentul de curaj și ideea de a trata oamenii în mod egal. Când familia iubitei sale din tinerețe, Münire, se împotrivește relației dintre cei doi, Ali o răpește pe iubita sa și rătăcesc prin gări, dintr-un orășel în altul, pe unde își găseau câte un loc. Între timp, li se naște un fiu pe care îl numesc Mustafa.
Ali, poreclit Socialistul, care își câștiga existența muncind ca dactilograf, secretrar sau contabil, pentru că nu suporta nedreptatea, era îndepărtat când își cerea cele mai mici drepturi de către oameni care se doveadeau a fi profitori și plini de egoism. În tot acest răstimp, Mustafa crește și încearcă la rândul său să își croiască un drum în viață.

Puteți afla povestea lui și a familiei sale joi, 4 aprilie, ora 20.00 la Cinema Pro.

Intrarea este liberă,
Pentru detalii și rezervări, sunați la 021 211 13 16.

Institutul Yunus Emre, prin Zilele Culturii Turce, plaseaza Göbeklitepe, cel mai vechi monument istoric cunoscut, intr-o pozitie centrala, ca simbol al trecerii de la viata nomadă la cea sedentară.

Evenimente ce au ca tema principală “Göbeklitepe: Viata si fiinta” se vor desfasura pe rând, in Zagreb - Croatia, Madrid - Spania, Tirana – Albania, Beirut – Libia, Belgrad – Serbia,
Kiev – Ucraina, Sankt Petersburg – Rusia si Tunis – Tunisia.

Parteneri media: Magic FM Romania, Kanal D Romania, Radio România Cultural, BucurestiFM, Radio Europa Liberă România, AGERPRES, Acasa Ro, Catchy, bookblog.ro, PRwave, 4arte, FeteDe10.ro, RomaniaPozitiva, InOras.ro, Bucuresti - bucuresteni.ro, Coțofana urbană, FEEDER.ro, The Romania Journal, Iqool.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/375742416601809/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 323
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

anca spiridon

Adaugat in urma cu 663 zile, 04 Apr. 2019

Adaugat de Miranda14747

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 94

Alte Evenimente din Bucuresti
curs online live parcurgerea drumului de la intentie la rezultat

CURS ONLINE LIVE PARCURGEREA DRUMULUI DE LA INTENTIE LA REZULTAT

Bucuresti, Bucuresti. 12 Feb 2021 - 13 Feb 2021
curs de pictura pe matase naturala la sediu

CURS DE PICTURĂ PE MĂTASE NATURALĂ – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 30 Ianuarie 2021
atelier de pictat saco e la sediu

ATELIER DE PICTAT SACOȘE – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 29 Ianuarie 2021
oferta 1 1 cadou de craciun curs germana

OFERTĂ 1+1 CADOU DE CRĂCIUN CURS GERMANĂ

Bucuresti, Bucuresti. 11 Ian 2021 - 26 Ian 2021
  • Ai ceva de zis?

    .