poze  rencontres un spectacol de succes al companiei passe partout dan puric
poze  rencontres un spectacol de succes al companiei passe partout dan puric poze  rencontres un spectacol de succes al companiei passe partout dan puric poze  rencontres un spectacol de succes al companiei passe partout dan puric

"RENCONTRES" un spectacol de succes al Companiei "Passe-Partout Dan Puric"

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 24 Noiembrie 2012 19:00
Teatrul de pe Lipscani - sala Rapsodia

Categorii: Spectacole si Filme

“Rencontres” (“Întâlniri”) …o artă dezbrăcată de cuvânt, dar acoperită de multe alte straturi calde: pantomimă, dans, step, teatru, muzică şi lumină. O piesă cu un incredibil umor, care dinamitează clişeele; un spectacol epuizant, cu actori care au o condiţie fizică de maratonişti.

Inteligenţa lor şi modul în care îşi traduc corporal poveştile, te iau prin surprindere. Violeta şi Dragos Huluba, într-un spectacol gândit, montat şi jucat chiar de ei, îşi trec multiplele personalităţi prin câteva momente febrile din istoria filmului. Subit recognoscibile, personajele în alb-negru din zorii cinematografiei amintesc cu haz de marile poveşti de amor din “Casablanca”, “Titanic”, “Singing in the Rain”.
Bărbatul şi femeia se caută, se aleargă şi se împletesc în diferite ipostaze şi episoade de viaţă, film, istorie. Creaţia lor izbucneşte doar din câteva schimbări de costume şi cu o minimă scenografie. Tot decorul ţi se naşte în cap, pentru că imaginaţia îţi este stimulată în fiecare secundă de desfăşurarea de forţe de pe scenă (mâini care nu stau locului, deschid uşi, forţează gratii imaginare, sprâncene arcuite, ochi daţi peste cap).
Se spune că cel mai greu pe scenă este să reprezinţi lucrurile cele mai obişnuite din viaţă, acţiunile pe care oamenii le fac aproape inconştient.

Reflexele zilnice şi semnele cotidianului sunt materia primă folosită de autorii spectacolului “RencontreS”. Din ele se desprinde poezia unor momente importante ale vieţii, tot ele conduc la sentimente şi stări sublime, pe care actorii le “joacă”, le “mimează” şi le “dansează” cu plăcere, ajutaţi de un al treilea personaj, care este fundalul sonor. Emoţionează prin inocenţă şi simplitate acest limbaj comic al corpurilor care îşi vorbesc şi se arată publicului cu timiditate, inventând situaţii prin care sentimentele se materializează în gest şi mişcare.

Bilete şi rezervări la Casa de bilete a Sălii Rapsodia, str. Lipscani 53, Telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.819.
Program: Marţi-Miercuri: 11 – 18, Joi – Duminică: 12 – 19.

Mai multe detalii: http://www.companiadanpuric.ro/piesa/rencontres

Pret bilet: 20 - 30

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1445
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

ppdp

Adaugat in urma cu 3739 zile, 07 Nov. 2012

Adaugat de managerdp

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 385

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs profesional autocad lt

Curs profesional Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
  • Ai ceva de zis?

    .