poze  rencontres un spectacol passe partout dan puric

"RENCONTRES" ...un spectacol "Passe-Partout Dan Puric"

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 2 Martie 2013 19:00
Teatrul de pe Lipscani - sala Rapsodia

Categorii: Spectacole si Filme

O piesa cu un incredibil umor, care dinamiteaza cliseele; un spectacol epuizant, cu actori care au o conditie fizica de maratonisti.

Sambata, 2 Martie, de la orele 19:00 va invitam la spectacolul “Rencontres”…o arta dezbracata de cuvant, dar acoperita de multe alte straturi calde: pantomima, dans, step, teatru, muzica si lumina.

Inteligenta lor si modul in care isi traduc corporal povestile, te iau prin surprindere. Violeta si Dragos Huluba, intr-un spectacol gandit, montat si jucat chiar de ei, isi trec multiplele personalitati prin cateva momente febrile din istoria filmului. Subit recognoscibile, personajele in alb-negru din zorii cinematografiei amintesc cu haz de marile povesti de amor din “Casablanca”, “Titanic”, “Singing in the Rain”.
Barbatul si femeia se cauta, se alearga si se impletesc in diferite ipostaze si episoade de viata, film, istorie. Creatia lor izbucneste doar din cateva schimbari de costume si cu o minima scenografie. Tot decorul ti se naste in cap, pentru ca imaginatia iti este stimulata in fiecare secunda de desfasurarea de forte de pe scena (maini care nu stau locului, deschid usi, forteaza gratii imaginare, sprancene arcuite, ochi dati peste cap).
Se spune ca cel mai greu pe scena este sa reprezinti lucrurile cele mai obisnuite din viata, actiunile pe care oamenii le fac aproape inconstient.
Reflexele zilnice si semnele cotidianului sunt materia prima folosita de autorii spectacolului “RencontreS”. Din ele se desprinde poezia unor momente importante ale vietii, tot ele conduc la sentimente si stari sublime, pe care actorii le “joaca”, le “mimeaza” si le “danseaza” cu placere, ajutati de un al treilea personaj, care este fundalul sonor. Emotioneaza prin inocenta si simplitate acest limbaj comic al corpurilor care isi vorbesc si se arata publicului cu timiditate, inventand situatii prin care sentimentele se materializeaza in gest si miscare.

Bilete si rezervari la Casa de bilete a Salii Rapsodia, str. Lipscani 53, Telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.819.
Program: Marti-Miercuri: 11 – 18, Joi – Duminica: 12 – 19.

Mai multe detalii: http://www.companiadanpuric.ro/piesa/rencontres

Pret bilet: 20 - 30

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 805

Eveniment postat de organizator

ppdp

Adaugat in urma cu 4071 zile, 25 Feb. 2013

Adaugat de managerdp

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 403

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .