poze  romania inchis pentru inventar la compania passe partout d p
poze  romania inchis pentru inventar la compania passe partout d p poze  romania inchis pentru inventar la compania passe partout d p poze  romania inchis pentru inventar la compania passe partout d p

"ROMÂNIA. Închis pentru inventar" la Compania Passe-Partout D. P.

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 1 Decembrie 2013 19:00
Teatrul de pe Lipscani, Str. Lipscani nr. 53

Categorii: Spectacole si Filme

Timp de o oră, România este închisă pentru inventar, pe scena Sălii Rapsodia de pe Lipscani. Actorii numără speranţele, deziluziile, bătăile de step ale inimii, microfoanele instalate de securişti, aplauzele linguşitoare şi singura portocală. Dragoş Huluba, Violeta Huluba şi Eduard Adam călătoresc în timp şi vânează toate nostalgiile care alcătuiesc portretul românului simplu, cetăţeanul care a trăit înainte de 1989. "Cine am fost noi, în anii aceia?" se întreabă realizatorii spectacolului.

"România. Închis pentru inventar" este suma evadărilor între patru pereţi, prin intermediul unei reviste, Paris Match, rezultatul rezistenţei în şoaptă, în ani tulburi, şi plusul alcătuit din toate minusurile posibile. Un spectacol simplu, proaspăt şi inocent, inteligent şi blând cu spectatorii săi, un colaj de gesturi mici, bântuite de amintiri mari. Trei actori şi-au pus la cale toată imaginaţia lor, încercând să refacă firul aproape rupt al unor biografii anonime, universal valabile. Dragoş Huluba şi Violeta Huluba joacă rolurile tinerilor căsătoriţi cărora le este demolată casa şi care sunt mutaţi la bloc, într-un apartament prea mic pentru visurile lor. Aici, ei încearcă să spere şi să trăiască, de aici pornesc toate proiecţiile lor fanteziste.

Fără să-şi propună să fie aspru cu epoca pe care o descrie, spectacolul regizat de Dragoş Huluba este format din multe scene simple, sudate printr-o emoţie continuă de un spirit ironic, învins, uneori, de fatalitatea evenimentelor pe care le ironizează. Actorii duc mai departe bogăţia descriptivă a limbajului non-verbal, acumulată în ani mulţi de antrenament la şcoala lui Dan Puric.

Bilete si rezervari la Casa de bilete a Companiei de teatru "Passe-Partout Dan Puric" din str. Lipscani 53, Telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.819.
Program: Luni: inchis; Marti-Miercuri: 11 - 18; Joi - Duminica: 12 - 19.

Mai multe detalii: http://www.companiadanpuric.ro/piesa/rom%C3%A2nia-%C3%AEnchis-pentru-inventar

Pret bilet: 20 - 30

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 692

Eveniment postat de organizator

ppdp

Adaugat in urma cu 3369 zile, 15 Nov. 2013

Adaugat de managerdp

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 385

Alte Evenimente din Bucuresti
martisoare faurite in romania

Martisoare faurite in Romania

Bucuresti, Bucuresti. 30 Ian 2023 - 10 Feb 2023
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
petexpo targul dedicat animalutelor

PetExpo - targul dedicat animalutelor

Bucuresti, Bucuresti. 19 Mai 2023 - 21 Mai 2023
workshop de dezvoltare personala prin pictura de mandale la sed

WORKSHOP DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN PICTURĂ DE MANDALE – LA SED

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 19 Februarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .